Kuća s bazenom u izgradnji

Galižana, Galižana, Vodnjan, Hrvatska

550.000€

2 522 €/m2

Tip

Kuća

Površina

218 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
550.000€
Površina
218 m2 (2 522 €/m2)
Grijanje
Podno grijanje
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
30.09.2024
ID
44715

Opis

Kuća s bazenom u izgradnji
Na pola puta između Pule i Fažane gradi se ova lijepa, moderna dvokatnica s bazenom.Na mirnijem je mjestu, odvojenom od vreve prometa i bučnih turističkih mjesta.Savršena je za tih odmor ili kao kuća za miran život a na samo je par minuta vožnje od svih gradskih i turističkih sadržaja. Od Pule je udaljena 3km, od prekrasne Fažane 4km a od plaže i mora 2km.
Ima dvije etaže, prizemlje i prvi kat. U prizemlju je veliki prostor koji objedinjuje kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak. Taj dnevni prostor spojen je staklenim stijenama s vanjskom natkrivenom terasom i bazenom.U prizemlju je još jedna spavaća soba, kupaona, zaseban wc, spremište, vešeraj, strojarnica i parkirno mjesto natkriveno pergolom. U dvorištu ima još jedno parkirno mjesto.Na terasi je ljetna kuhinja i kamin.Kuća je komforna i nudi sve prednosti suvremene gradnje za ugodan način života ili uživanje u odmoru.
Na prvom katu su još tri spavaće sobe. Master spavaća soba ima svoju kupaonu a druge dvije dijele jednu kupaonu.Sve sobe imaju izlaz na terasu i prekrasan pogled. Imat će podno grijanje u svim prostorijama.
Trenutno je u izgradnji. Prodaje se potpuno namještena i opremljena.Završetak se očekuje u jesen 2025. g.
Na upit možemo poslati slike trenutne faze u izgradnji.
Direktni kontakt s agentom: Romana S. | Mob. 091 4884 ... Prikaži broj | E-mail: romana_eliteestate@outlook.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Romana Salamunović
Mobilni telefon
+ 385 95 545 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine