Galižana - prodaja kuće, bazen, dječje igralište !

Galižana, Galižana, Vodnjan, Hrvatska

730.000€

3 318 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
730.000€
Površina
220 m2 (3 318 €/m2)
Grijanje
Peć na kruta goriva
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
03.10.2024
ID
44716

Opis

Galižana - prodaja kuće, bazen, dječje igralište !
Galižana je šarmantno istarsko mjesto koje se nalazi između Pule i Vodnjana i od mora je udaljeno nešto više od 5 kilometara. Izdvojena i blago uzdignuta pozicija u opuštenom, mirnom mjestu daje osjećaj laganog životnog tempa iz kojega se brzo dođe do živahnih mjesta i plaža u blizini.
Prodaju se dvije rekonstruirane stare kuće koje su spojene dvorištem i imaju zajednički vrt s bazenom i dječjim igralištem.Iznimno lijepe arhitektonske intervencije na građevini iz kasnog baroka od ove nekretnine su stvorili rijetko lijepu nekretninu koja će znalce i ljubitelje lijepog potpuno osvojiti.
Na svakom detalju se vidi stručnost i ljepota pri renovaciji i akcent na šarmu starine spojenom s nenametljivim modernim uređenjem.
Veći objekt je kuća u nizu u kasno baroknom stilu s tri etaže. Na prvoj etaži je velika blagovaona s kuhinjom, manja dnevna soba i kupaona. Iz blagovaone se može izaći u čarobno, unutarnje dvorište sa šternom. Stepenište kombinirano od autentičnih i modernih dijelova vodi na prvu etažu gdje je još jedna dnevna soba i jedna spavaća soba s kupaonom. Stepenice vode u potkrovlje gdje su još dvije spavaće sobe sa svojim kupaonama.
Na petnaestak metara od te kuće nalazi se još jedna tradicionalna kuća jednako lijepo uređena s velikom natkrivenom vanjskom terasom. Ona u prizemlju ima veći dnevni boravak i spremište, na katu spavaću sobu i kupaonu i u potkrovlju još jednu spavaću sobu.
U nastavku te dvije kuće je lijepo, prostrano dvorište s bazenom, sunčalištem, dječjim igralištem i ograđenim dijelom za parking.
Ova jedinstvena nekretnina, savršen spoj suvremenog i autentičnog, namijenjena je kombinaciji jako ugodnog života i najma ili kao investicija za najam. Ukoliko tražite nešto zbilja posebno i želite dvije stambene jedinice i prekrasno dvorište s bazenom ovo je nekretnina za vas.
Direktni kontakt s agentom: Romana S. | Mob. 091 4884 ... Prikaži broj | E-mail: romana_eliteestate@outlook.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Romana Salamunović
Mobilni telefon
+ 385 95 545 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine