ISTRA, GALIŽANA - Dvojna kamena vila s bazenom

Vodnjan, Galižana, Vodnjan, Hrvatska

572.000€

3 177 €/m2

Tip

Kuća

Površina

180 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
572.000€
Površina
180 m2 (3 177 €/m2)
Površina placa
301
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
3500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.10.2024
ID
58387

Opis

ISTRA, GALIŽANA - Kvalitetna dvojna vila smještena na mirnoj lokaciji, koja savršeno spaja visoku razinu komoditeta i luksuza.

Ova se kvalitetna obiteljska vila smjestila nadomak centra naselja Galižana u mirnoj i slijepoj ulici bez prometa i gužvi. Riječ je o vili koja savršeno spaja luksuz i maksimalnu razinu komfora uz pametno osmišljenu komunikaciju, unutarnjeg prostora vile s vanjskim prostorom. Idealna ja za sve one koji su u potrazi za savršenom obiteljskom kućom, kućom za odmor, te i za sve one koji su u potrazi za idealnom nekretninom u vidu investicije u turizam, sa sigurnim povratom na uloženo.

Ova se vila tako nalazi u neposrednoj blizini brojnih uređenih plaža i šetališta, kao i svog sadržaja potrebnog za siguran i miran obiteljski svakodnevni život. Uputite se s nama prema ovoj prilici, te postanite vlasnikom jedne od izvrsnih nekretnina na istarskom poluotoku.

OPIS NEKRETNINE:
Riječ je o vili koja se sastoji od sveukupno 180m2 stambenoga prostora, a koji se dijeli na dvije etaže, prizemlje i kat.
U prizemlju vile dočekuje nas manje ulazno predvorje s predviđenim prostorom za garderobu, koje se zatim otvara prema dnevnome prostoru, koji je koncipiranome po sistemu "open space-a", a u kojemu se smjestio komotan i dnevnim svijetlom osunčan dnevni boravak. Zatim, tu se nalazi i blago izdvojena blagovaonica idealna za cijelu obitelj, kao i moderna kuhinja opremljena vrhunskom tehnikom.

Iz dnevnoga boravka, kao i iz blagovaonice

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine