Galižana - prodaja ville s bazenom na mirnoj lokaciji

Vodnjan, Galižana, Vodnjan, Hrvatska

571.000€

2 826 €/m2

Tip

Kuća

Površina

202 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
571.000€
Površina
202 m2 (2 826 €/m2)
Površina placa
570
Ažuriran
10.09.2024
ID
60518

Opis

Prodaje se luksuzna kuća, smještena na maloj uzvisini, na atraktivnoj lokaciji u mjestu Fondole, udaljeno od Pule 7 km, te mora 2.5 km.
Kuća je u fazi gradnje, s time da su grubi građevinski radovi već izvedeni. Trenutno je u fazi uređenja interijera, finih građevinskih radova te opremanja same nekretnine.
Parcela na kojoj se villa smjestila pravilnog je oblika, te je ograđena novoizvedenim zidom od poznatog istarskog kamena.
Na kući će biti postavljena termo fasada debljine 10 cm kako bi se osigurala vrhunska toplinska izolacija i manji gubitak topline.
Proteže se na 2 etaže, prizemlje i kat.
Na prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, spavaća soba s kupaonicom, odvojeni toalet, te kuhinja s blagovaonicom. Dnevni boravak nudi veliku staklenu stijenu, te je orijentiran na jug, što mu omogućuje manju potrošnju energenata za zagrijavanje prostora, te izlaz na vanjsku terasu koja nudi vanjsku kuhinju, vrtni objekt te bazen s preljevnim vodopadom i sunčalištem.
Katovi su povezano lijepim unutarnjim stepenicama.
Grijanje je putem postavljenih klima uređaja te podnog grijanja.
Na katu kuće smjestile su se 2 prostrane spavaće sobe - svaka sa svojom zasebnom kupaonicom i terasom, te se s terasa pruža prekrasan pogled na maslinike i otočje Brijuni u daljini.
Krov je izveden u rustikalnom stilu, s drvenim gredama i daskama iznad kojih je izolacija krova, dok je cjelokupna nekretnina opremljena PVC stolarijom u dezenu antracita.
Okružuje ju pr

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine