ISTRA, GALIŽANA - Kvalitetna vila nadomak plaža

Vodnjan, Galižana, Vodnjan, Hrvatska

630.000€

4 632 €/m2

Tip

Kuća

Površina

136 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
630.000€
Površina
136 m2 (4 632 €/m2)
Površina placa
500
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.07.2024
ID
50876

Opis

ISTRA, GALIŽANA - Prvoklasna moderna dizajnerska vila na mirnoj i sigurnoj lokaciji, nadomak grada i predivnih plaža sa šetnjicom.

Ponosno predstavljamo ovu visoko kvalitetnu modernu dizajnersku vilu smještenu na mirnoj i sigurnoj lokaciji, poznatoj kao Galižana. Riječ je o prvoklasnoj obiteljskoj vili rađenoj za potrebe vlasnika uz usku suradnju s dizajnerima kojima je glavni fokus bio na komoditetu i eleganciji. Ova vila vam nudi rijetku priliku za posjedovanjem vrhunske nekretnine nadomak grada Pule i grada Vodnjana. Nalazi se na svega nekoliko kratkih minuta vožnje od predivnih plaža i šetnjica, smještena na mirnom i sigurnom mjestu koje sadrži sve što je potrebno za svakodnevni siguran i miran život moderne obitelji.

OPIS NEKRETNINE:
Ova luksuzna vila prostire se na sveukupno 135 m2 stambenog prostora, a svoj prostor dijeli na dvije etaže, prizemlje i kat.
Ulazom u vilu nalazi se predvorje koje nas uvodi u istraživanje prizemlja otvorenog koncepta bez pregradnih zidova. U ovome se prostoru nalazi komotan i prostran dnevni boravak osunčan dnevnom svjetlošću uz pomoć većih staklenih stijena i dobre orijentacije kuće, zatim se tu nalazi i moderna te u potpunosti opremljena kuhinja i blagovaonski prostor dovoljan za cijelu obitelj. U spomenutom predvorju vile nalazi se i potpuno opremljena gostinjska kupaonica.

Ono što dodatno krasi prizemlje vile jest direktana komunikacija s vanjskom natkrivenom terasom, gdje se nalaze sjedeća mjesta i

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine