Vila s 4 stambene jedinice i bazenom u mirnom naselju

Višnjan, Višnjan, Višnjan, Hrvatska

623.000€

1 246 €/m2

Tip

Kuća

Površina

500 m2

Struktura

12

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
12
Cijena
623.000€
Površina
500 m2 (1 246 €/m2)
Površina placa
664
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.08.2024
ID
17719

Opis

Višnjan je naselje i općinsko središte u zapadnoj Istri, 13 km sjeveroistočno od Poreča, bogate i raznolike prošlosti i marljivih ljudi, u kojoj se pažljivo čuva tradicija i autohtonost istarske baštine. Ovdje već dugi niz godina djeluje Savez uzgajivača koji radi na zaštiti i spašavanju autohtonog istarskog goveda - boškarina. U blizini Višnjana nalazi se i krški fenomen - jama Baredine koja je uređena za posjete i turistički je veoma atraktivna. Ono po čemu je Višnjan najviše poznat u Hrvatskoj i svijetu je Zvjezdarnica Višnjan poznata po otkrivanju malih tijela Sunčeva sustava.

Nedaleko Višnjana i samo 12 km od Poreča i prvih plaža, na prodaju je prekrasna vila s bazenom i 4 stambene jedinice. Proteže se na 3 etaže te zauzima 171 m2 tlocrtne površine.
U prizemlju vile smješten je veliki apartman koji se sastoji od ostave i praonice, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, 2 kupaonice te 3 spavaće sobe. Dnevni boravak kao i jedna spavaća soba imaju direktan izlaz na natkrivenu terasu i bazen.
Na katu su smještena dva manja apartmana s izlazom na balkonom i pogledom na bazen. Jedan apartman raspolaže s dvije spavaće sobe, a drugi s jednom.
Treću etažu objekta čini visoko potkrovlje u kojem se nalazi stan u kojem su smještene 2 spavaće sobe, kupaonica toalet za goste, spremište, dnevni boravak i blagovaonica te velika potpuno opremljena kuhinja.

Objekt je u potpunosti namješten te se kao takav i prodaje. Grijanje je cent

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine