ISTRA, VIŠNJAN - Kuća s bazenom i pogledom na more

Višnjan, Višnjan, Višnjan, Hrvatska

650.000€

4 220 €/m2

Tip

Kuća

Površina

154 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
650.000€
Površina
154 m2 (4 220 €/m2)
Površina placa
489
Grijanje
Podno grijanje
Terasa
Da
Udaljenost od mora
9000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
06.08.2024
ID
53184

Opis

ISTRA, VIŠNJAN - Kuća s bazenom i pogledom na more

Višnjan je slikovit i živopisan gradić i općina u zapadnom dijelu Istre. Općina Višnjan broji 56 naselja i nalazi se na prostoru između rijeke Mirne na sjeveru i Limskog kanala na jugu. Romantični Višnjan smjestio se na blagoj uzvisini od 244 m nadmorske visine okružen livadama, oranicama i šumama hrasta medunca i bijeloga graba. Danas je Višnjan najpoznatiji po svojoj jedinstvenoj zvjezdarnici, koja je po broju otkrivenih asteroida jedna od dvanaest najproduktivnijih zvjezdarnica svijeta svih vremena.

U idiličnom krajoliku u zaleđu Višnjana, na prodaju je kuća s bazenom i pogledom na more.
Kuća je projektirana poštujući struku, zakonsku regulativu i prostornoplansku dokumentaciju te je građena prema najvišim standardima za stambenu izgradnju.
Svojom pitomom arhitekturom ne remeti okoliš već stvara sinergiju prirodnog okruženja, tradicionalne istarske arhitekture i modernog dizajna.
Oblikovna jednostavnost tradicionalne arhitekture rezultiralo je stvaranje kompaktnog tlocrta i ugodnog prozračnog prostora.
Podijeljena je na tri etaže; suteren, prizemlje i kat te odiše elegancijom i jednostavnošću i pruža visoku razinu komfora.
U suterenu se nalazi wellness prostorija sa saunom i kupaonica.
Prizemlje se sastoji od otvorenog koncepta prostora koji ujedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s izlazom na prostranu natkrivenu terasu. Tlocrt prizemlja nadopunjuje gostinjski toalet.

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine