Autohtona kamena kuća sa bazenom, Istra - Višnjan

Višnjan, Višnjan, Višnjan, Hrvatska

645.000€

2 580 €/m2

Tip

Kuća

Površina

250 m2

Struktura

7

Grijanje

drva

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
645.000€
Površina
250 m2 (2 580 €/m2)
Površina placa
960
Grijanje
drva
Udaljenost od mora
15000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
08.09.2024
ID
60459

Opis

U srcu Istre, nedaleko od prelijepog Poreča, smjestila se autentična kamena kuća koja savršeno dočarava duh i tradiciju ovog čarobnog poluotoka. Ova šarmantna nekretnina, s površinom od približno 250 m², okružena je prostranom okućnicom od 960 m² na kojoj se nalazi veliki bazen i sunčalište, idealno za uživanje u toplim istarskim danima.

Kuća se proteže na četiri etaže, uključujući prizemlje i tri kata. U prizemlju se nalazi rustikalna taverna s ognjištem, savršena za druženja uz tradicionalna istarska jela, te kupatilo i kotlovnica za centralno grijanje na drva. Na prvom katu smještena je prostrana lođa s roštiljem i drvenim stolom, ulazni hodnik, dvije spavaće sobe, kupatilo, dnevni boravak s blagovaonom i kuhinjom te velika terasa s koje se pruža pogled na okolnu prirodu.

Drveni stepenište vodi na drugi kat gdje se nalaze dvije dodatne spavaće sobe, kupatilo, terasa i mali studio s mini kuhinjom. Na vrhu kuće, skyroom s terasom nudi panoramski pogled na more i zelenilo koje okružuje ovu prekrasnu nekretninu.

Kuća je potpuno namještena i opremljena za ugodan boravak tijekom cijele godine. Grijanje je omogućeno putem centralnog grijanja na drva, a sve prostorije su klimatizirane. Solarni paneli postavljeni su za zagrijavanje vode, što je dodatna prednost uštede energije i ekološke osviještenosti.

Smještena na mirnoj lokaciji, ova kuća pruža maksimalnu privatnost, a istovremeno je udaljena samo 15 minuta vožnje od Por

Kontakt info

360 Istria Realestates
Kontakt osoba
Nino Milohanić
Telefon 1
+ 38591110... Prikaži broj
Mate Vlašića
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine