ISTRA, VIŠNJAN - Vila s koje se pruža panoramski pogled

Višnjan, Višnjan, Višnjan, Hrvatska

780.000€

5 032 €/m2

Tip

Kuća

Površina

155 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
780.000€
Površina
155 m2 (5 032 €/m2)
Površina placa
500
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
13000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.08.2024
ID
11089

Opis

ISTRA, VIŠNJAN - Vila s koje se pruža panoramski pogled

Višnjan je slikovit i živopisan gradić i općina u zapadnom dijelu Istre. Općina Višnjan broji 56 naselja i nalazi se na prostoru između rijeke Mirne na sjeveru i Limskog kanala na jugu. Romantični Višnjan smjestio se na blagoj uzvisini od 244 m nadmorske visine okružen livadama, oranicama i šumama hrasta medunca i bijeloga graba. Danas je Višnjan najpoznatiji po svojoj jedinstvenoj zvjezdarnici, koja je po broju otkrivenih asteroida jedna od dvanaest najproduktivnijih zvjezdarnica svijeta svih vremena.

U bajkovitom krajoliku u zaleđu Višnjana, na rubu naselja, na prodaju je vila s koje se pruža panoramski pogled.
Interijer vile odiše udobnošću i prozračnošću s obiljem prirodne svjetlosti i toplinom koju dočaravaju drvene grede na visokim stropovima.
Površina vile od 155 m² raspoređena je na prizemlje i kat. U prizemlju se nalazi dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom s izlazom na natkrivenu terasu, spavaća soba s vlastitom kupaonicom, ulazni hol, gostinjski WC i vešeraj te ostava sa zasebnim ulazom. Na katu se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i terasom. Obje terase imaju panoramski pogled na more i okolicu.
Grijanje/ hlađenje vile osigurano je klima uređajima i kaminom na kruta goriva u dnevnom dijelu dok je grijanje vode osigurano putem solarnih panela (postavljene su dvije ploče te instalacija za još dodatne dvije).
Uz vilu se nalazi baze

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine