ISTRA, VIŠNJAN - Kamena ljepotica u centru manjeg naselja

Višnjan, Višnjan, Višnjan, Hrvatska

580.000€

4 461 €/m2

Tip

Kuća

Površina

130 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
580.000€
Površina
130 m2 (4 461 €/m2)
Površina placa
332
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
08.08.2024
ID
58721

Opis

ISTRA, POREČ, VIŠNJAN - Renovirana kamena vila u centru manjega naselja.

S ponosom predstavljamo ovu visoko kvalitetnu i funkcionalnu obiteljsku kamenu vilu, smještenu na mirnoj lokaciji bez buke i velikih gužvi. Riječ je o autohtonoj istarskoj kamenoj vili, koja je u potpunosti renovirana uz korištenje modernih rješenja i kvalitetnog materijala.
Ova kamena vila svojim budućim vlasnicima nudi maksimalnu razinu komfora i luksuza uz savršenu kombinaciju s tradicijom i toplinom pravog obiteljskog doma. Svaka je prostorija vile maksimalno iskorištena kako bi u potpunosti ispunila svoju zacrtanu ulogu, dok savršena komunikacija prostora unutaršnjosti vile s vanjskim prostorom okućnice čini boravak značajno ugodnijim i jedinstvenim.

Uputite se s nama prema ovoj jedinstvenoj prilici, te možda upravo ovdje vaša potraga za nekretninom iz snova, pronađe sretan kraj.

OPIS NEKRETNINE;
Ova se kamena vila sastoji od sveukupno 130m2 stambenoga prostora, od kojih 110m2 pripada vili, dok ostatak pripada dijelu terase i pomoćnog objekta koji se nalazi na okućnici uz vilu.

Ukupna se stambena kvadratura dijeli na dvije etaže vile, prizemlje i kat.
U prizemlju se vile tako smjestio se veći open space prostor u kojemu se nalazi prostrana blagovaona dovoljna za cijelu obitelj, te i u potpunosti opremljena moderna kuhinja talijanskog proizvođača. Blago je izdvojen od blagovanice i kuhinje smjestio se komotan dnevni boravak, kojega krasi funkcionalan kamin na dr

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine