Kuća Žminj, 220m2

Žminj, Žminj, Žminj, Hrvatska

810.000€

3 681 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
810.000€
Površina
220 m2 (3 681 €/m2)
Površina placa
1200
Ažuriran
11.07.2024
ID
38183

Opis

Centralna Istra, Žminj,

Centralna Istra je regija koja nudi prekrasne prirodne krajolike, bogatu kulturnu baštinu, autentičnu arhitekturu i izvrsnu gastronomsku scenu. Posjetitelji mogu istražiti srednjovjekovne gradove, uživati u prirodi, okusiti lokalne delicije i doživjeti jedinstvenu atmosferu. Velika prednost ovog dijela Istre je veoma dobra prometna povezanost tako da se do svih traženih turističkih destinacija i prvih plaža dolazi veoma brzo zbog podjednake udaljenosti od cca dvadeset kilometara do Rovinja, Poreča ili Pule. Ova prekrasna obnovljena kuća nalazi se u manjem mjestu nadomak Žminja u mirnoj i zavučenoj ulici.

Ova nekretnina sastoji se od dvije cjeline gdje je ona veća površine od 120m2 kompletno adaptirana i spremna za korištenje te se proteže na dvije etaže. U prizemlju iste nalazi se ulazni prostor, gostinjski wc te zauzimajući najveći dio prizemlja prostor u kojem se nalazi dnevni boravak, blagovaonica te šarmantna kuhinja. Na gornjoj etaži nalaze se tri spavaće sobe, dvije kupaonice od kojih je jedna sa odvojenim wc-om. Druga cjelina sa svojih 100m2 sastoji se od velike konobe u prizemlju dok bi prvi i drugi kat trebali biti renovirani prema vašim željama i potrebama.

Ova nekretnina je prilika za investiciju i povrat uloženih sredstava s obzirom da se kuća od svoje obnove veoma uspješno iznajmljuje dok istovremeno zbog svoje privatnosti i prostranost koje pruža može biti savršena obiteljska nekretnina.

ID KOD

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine