Žminj, prekrasna kamena vila sa bazenom

Žminj, Žminj, Žminj, Hrvatska

705.000€

2 389 €/m2

Tip

Kuća

Površina

295 m2

Struktura

5+

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
705.000€
Površina
295 m2 (2 389 €/m2)
Površina placa
766
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.07.2024
ID
37162

Opis

Na parceli od 766 m2 smjestila se ova impozantna kamena kuća koja nudi izvanrednu kombinaciju tradicionalnog šarma i moderne udobnosti.

Nekretnina je okružena zelenim pejzažem i drugim autohtonim kamenim kućama u selu, kao i vilama s bazenima koje su postale vrhunska destinacija za luksuzni odmor u posljednjim godinama. Ova kuća čini skladnu cjelinu s okolinom i predstavlja jedinstvenu priliku za kupnju.

U prizemlju kuće nalazi se prostrana spavaća soba, kupaonica i multifunkcionalni prostor koji kombinira dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu. Veliki stakleni prozori omogućuju spajanje unutarnjeg prostora s vanjskim dijelom vile. Sa prednje strane nalazi se bazen površine 38 m2 s sunčalištem, savršen za opuštanje i uživanje. Dnevni boravak obogaćuje moderni kamin koji stvara ugodnu atmosferu.

Na katu, kojim se dolazi unutarnjim stepenicama, nalaze se tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom moderno dizajniranom kupaonicom. Ovdje se tradicionalna fasada kuće savršeno stapa s modernim interijerom koji nosi pečat dizajna. Kvaliteta izgradnje ove kuće je besprijekorna, centralno podno grijanje s dizalicama topline, klima uređaji u svim prostorijama, visokokvalitetna izolacija i ALU stolarija s Low-e staklima ispunjenim argonom, što rezultira energetskim certifikatom A+.

Na parceli se nalazi i tri parkirna mjesta, kao i spremište. Okućnica je ukrašena autohtonim biljkama karakterističnim za istarski kraj, uključujući začinsko bil

Kontakt info

Sendi Real Estate
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Žabica 1
Žabica
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine