Žminj, moderna villa

Žminj, Žminj, Žminj, Hrvatska

950.000€

2 714 €/m2

Tip

Kuća

Površina

350 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
950.000€
Površina
350 m2 (2 714 €/m2)
Površina placa
1300
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.07.2024
ID
52916

Opis

Žminj, posredujemo u prodaji moderne ville! Ova rezidencija, s ukupno 350 m2 prostora raspoređenih na dvije etaže, ističe se kao utjelovljenje prostranosti i suvremenog luksuza. Sadrži četiri raskošne spavaće sobe, pet izuzetnih kupaonica i dodatni WC za goste. Minimalistička elegancija ovog doma kombinira se s upečatljivim detaljima i velikim staklenim zidovima koji okružuju zeleni vanjski prostor.
Izgrađena s iznimnom pažnjom prema kvaliteti, villa se ponosi robustnim betonskim radom te luksuznim kamenim i keramičkim podovima. Prodaje se potpuno namještena, opremljena solarnim sustavom za toplu vodu i pametnom tehnologijom za lako upravljanje putem mobilnog uređaja. Za potpuni komfor, tu su sustav grijanja na toplinsku pumpu, sveobuhvatno podno grijanje i klimatizacija.
Privatni unutarnji bazen površine 28 m2 opremljen je kontrolom temperature omogućenom toplinskom pumpom, što se sjajno nadopunjuje vanjskim bazenom površine 32 m2.
Izolacija je od iznimne važnosti, s visokim zelenilom oko ville koja nudi mir i privatnost bez neposrednih susjeda ili prometne buke. Reflektirajući prozori osiguravaju privatnost ville, pružajući osobni raj za njenog novog vlasnika.
Villa predstavlja riznicu mogućnosti za odmor, s grijanim vanjskim bazenom, unutarnjim bazenom i obiljem prostora za opuštanje i uživanje.

Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o

Kontakt info

Sendi Real Estate
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Žabica 1
Žabica
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine