Stan/Apartman Viškovo, 131m2

Viškovo, Marinići, Viškovo, Hrvatska

479.000€

3 656 €/m2

Tip

Stan

Površina

131 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
479.000€
Površina
131 m2 (3 656 €/m2)
Kat
Prizemlje
Ažuriran
20.09.2024
ID
61991

Opis

Viškovo, komforan i luksuzan dvoetažni stan u mirnom okruženju.

Dvoetažni stan površine 131 četvorni metar smješten je u novoadaptiranoj zgradi s ukupno četiri stana na Viškovu. Ovaj stan pruža visoku razinu udobnosti i privatnosti, s vlastitim zasebnim ulazom i parkingom za dva automobila. Važno je napomenuti da stan ima vlastiti dvorišni prostor neovisan o ostatku zgrade. U može se reći da je ovaj stan zapravo zasebna stambena jedinica. Parking i vanjski ulaz popločeni su visokokvalitetnim tlakavcima, što dodaje dojam luksuza već pri samom dolasku.

U donjoj etaži stana nalazi se prostrani ulazni hodnik koji vodi u moderno dizajniranu kuhinju povezanu s blagovaonicom te dnevnim boravkom. Dnevni boravak je svijetao i prostran, s izlazom na veliku terasu, idealnu za opuštanje ili druženja na otvorenom. Na ovoj etaži smješteni su i manji ured, savršen za rad od kuće, te moderna kupaonica opremljena vrhunskom keramikom marke Villeroy & Boch i slavinama Hans Grohe.

Unutarnje stepenište, obloženo kvalitetnim kamenom, vodi na gornju etažu. Ovdje se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitim balkonom, što omogućava uživanje u privatnosti i svježem zraku. Jedna od spavaćih soba ima Walk-in ormar, savršen za organizaciju garderobe. Na ovoj etaži nalazi se i komforna kupaonica, opremljena istim vrhunskim materijalima kao i donja kupaonica. Stepenište je predviđeno ograditi elegantnom staklenom ogradom, što će dodatno i

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine