Marinići - vrhunski dvoetažni stan u urbanoj vili

Viškovo, Marinići, Viškovo, Hrvatska

475.000€

3 625 €/m2

Tip

Stan

Površina

131 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
475.000€
Površina
131 m2 (3 625 €/m2)
Površina placa
100
Kat
Prizemlje
Grijanje
Dizalica topline
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
23.09.2024
ID
55203

Opis

Prodaje se dvoetažni stan u urbanoj vili (zaseban dio urbane vile) na mirnoj lokaciji na Marinićima u okruženju privatnih kuća sa pogledom na more. Iako se prodaje kao stan, radi se ustvari o zasebnom dijelu kuće (kao dvojni objekt). Stan se sastoji u prizemlju od dnevnog boravka, odvojene kuhinje i blagovaone, kupaone sa tuš kadom sa zatvorenom kabinom (kada i sanitarije su visoke klase) te wc-a, radnog prostora, hodnika i stepeništa sa ostavom te velike terase sa pogledom. Na katu se nalaze dvije prostrane spavaće sobe sa balkonima, kupaona sa wc-om, hodnika. Svi prostori raspolažu sa velikim brojem utičnica, a raspored omogućuje kombinirano korištenje soba kao spavaćih dječjih ili radnih.
Stan ima svoj zasebni natkriveni ulaz, svoje dvorište cca 100 m2 (3 parkirna mjesta).
Uređen je moderno sa vrhunskim sanitarijama, sustavom podnog grijanja - dizalice topine Daikin, klimatizacijski uređaji sa Wi-Fi kontrolom u svakoj prostoriji i to Daikin visoka klasa.
Sva stolarija je aluminijska,sa Alu K profilima i okovima. Vrata su visoke klase.
Stan ima ukupno raspoloživo 17,4 KW snage struje i pripremu za punioce za EMV. Kompletna rasvjeta, voda i komunalije su odvojene (nema zajedničke potrošnje).
Ima svoje spremište za sortirani otpad. Kuća se nalazi u blizini komercijalno trgovačkih sadržaja, vrtića a gradska linija autobusa je u neposrednoj blizini. Pristup vozilom je jednostavan sa glavne ceste. Ispred zgrade je i zelena površina, a sam

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine