Marinići - vrhunski stan u urbanoj vili

Viškovo, Marinići, Viškovo, Hrvatska

310.800€

3 656 €/m2

Tip

Stan

Površina

85 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
310.800€
Površina
85 m2 (3 656 €/m2)
Površina placa
100
Kat
Prizemlje
Grijanje
Dizalica topline
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
55382

Opis

U urbanoj villi na mirnoj lokaciji na Marinićima, u okruženju privatnih kuća sa pogledom na more, prodaje se stan veličine 85.58 m2, na prizemlju novogradnje, te se sastoji od 2 spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka u open space konceptu, ostave, hodnikom s vešerajem, kupaonice te velike terase sa zidnom stijenom.
S terase se pruža pogled na more.
Stan ima svoj zasebni ulaz, te mu pripadaju 2 parkirna mjesta sa pripremom za punionicu EMV.
Uređen je moderno sa vrhunskim sanitarijama, sustavom podnog grijanja - dizalice topine Daikin, klimatizacijski uređaji sa Wi-Fi kontrolom u svakoj prostoriji i to Daikin visoka klasa. Svaka prostorija ima odvojenu regulaciju topline preko termostata u svakom prostoru.
Južna orijentacija omogućuje mu svjetlost i toplinu tokom cijelog dana.
Sva stolarija je aluminijska, sa Alu K profilima i okovima. Ulazna vrata su protuprovalna, dok su sobna vrata njemačke visoke kvalitete.
Kuća se nalazi u blizini komercijalno trgovačkih sadržaja, vrtića a gradska linija autobusa je u neposrednoj blizini. Pristup vozilom je jednostavan sa glavne ceste. Ispred zgrade je i zelena površina, a sam stan raspolaže sa velikom terasom sa mogućnošću natkrivanja dijela u zimski vrt-dnevni boravak, a ograda je djelomično staklena.
Sva vanjska rasvjeta i rasvjeta balkona je led sa puno rasvjetnih tijela. Ulaz u dvorište je zatvoren sa pokretnim vratima i ograđen kombinacijom betonske i alu ograde. Dvorišni pješački u

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine