ISTRA, UMAG - Vila s bazenom

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

430.000€

2 559 €/m2

Tip

Kuća

Površina

168 m2

Struktura

5+

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
430.000€
Površina
168 m2 (2 559 €/m2)
Površina placa
700
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
3600m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.10.2024
ID
27441

Opis

ISTRA, UMAG - Villa s bazenom

Umag je grad na zapadnoj obali Istre u kojem vlada mediteranska klima, a kroz 45 km obale daje najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana. Povijest ovoga grada vrlo je zanimljiva. Otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao ljetnu rezidenciju. Sjaj i raskoš tih vremena preslikavaju se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre. Razvoj turizma u direktnoj je vezi i s razvojem poljoprivrede - plodno tlo naročito je pogodno za uzgoj maslina, rajčice i vinove loze te ostalih kultura karakterističnih za mediteransko podneblje.
A kada je pak u pitanju gastro ponuda, tu su izvrsni morski i mesni specijaliteti te domaća istarska kuhinja.
Umag je proglašen i Europskim gradom sporta te je tradicionalno domaćin mnogih sportskih manifestacija na svjetskoj razini, od kojih svakako valja izdvojiti teniski turnir ATP Croatia Open.

Na periferiji Umaga svega 10 minuta vožnje od centra grada, smjestila se ova obiteljska vila na parceli od 700m2, sveukupne kvadrature 168m2 stambenoga prostora rasprostranjenih na dvije etaže.
Prostor je organiziran tako da se u prizemlju vile smjestio prostrani i dnevni svijetlom osunčani dnevni boravak s blagovaonom, a uz koje se smjestila i odvojena kuhinja. Zatim u prizemlju se nalaze i dvije prostrane spavaće sobe i dvije kupaonice.

Unutarnjim stepeništem pristupa se gornjoj etaži, a gdje su se smjestila dodatne dvije spavaće sobe od kojih jedna ima pristup vlastitoj

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine