Jedinstvena kuća s bazenom, okolica Umaga

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

450.000€

2 678 €/m2

Tip

Kuća

Površina

168 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
450.000€
Površina
168 m2 (2 678 €/m2)
Površina placa
533
Grijanje
drva
Terasa
Da
Udaljenost od mora
3500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.10.2024
ID
17738

Opis

Na sjeverozapadu istre nalazi se Umag. Razvedena, pretežno stjenovita obala, ispresijecana je malim šljunčanim plažama i okružena bogatom mediteranskom vegetacijom prepunom lovora, palmi, raznih vrsta zimzelenih grmova, pinija i čempresa. Specifični omjer biljnog i morskog aerosola u zraku čine savudrijsku klimu vrlo stimulativnom i povoljnom za zdravlje.

Na 8 kilometara od Umaga u mirnom mjestu nalazi se ova jedinstvena kuća s bazenom. U prizemlju nekretnine nalazi se dnevni boravak s blagovaonom, moderno opremljena kuhinja, 2 spavaće sobe i 2 kupaonice. Po stepenicama koje se nalaze u dnevnom boravku dolazimo na drugi kat kamo se nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica.

Za ugodnu temperaturu tijekom cijele godine koristi se peć na drva, klima uređaji i nordijski radijatori. Nekretnina je dodatno izolirana termo fasadom. Kompletan interijer i eksterijer nekretnine su dodatno umjetnički dekorirani i dizajnirani od strane raznih umjetnika i dizajnera, što pruža jedinstven ugođaj.

Okućnica od 533 m2 je uređena, te pruža veliku količinu sadržaja za zabavu i odmor kao što su: staza za mini-golf, teren za foot-pool i kuglanje, zasebno osvjetljena i natkrivena hidromasažna kada, te bazen sa sunčalištem. Ispred dnevnog boravak nalazi se i natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom i roštiljem na drva. Oko okućnice je postavljeno visoko zelenilo, te dodatna drvena ograda što daje apsolutnu privatnost. Nekretnina ima parking sa 3 mjesta i automatska

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine