ISTRA, UMAG - Šarmantna kuća blizu mora, PRILIKA!

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

439.900€

3 383 €/m2

Tip

Kuća

Površina

130 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
439.900€
Površina
130 m2 (3 383 €/m2)
Površina placa
185
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
450m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
26.07.2024
ID
27754

Opis

UMAG, OKOLICA - Šarmantna kuća blizu mora, PRILIKA!

Smještena u slikovitom ribarskom mjestu, samo nekoliko kilometara udaljenom od Umaga, nalazi se očaravajuća autohtona istarska kuća (dvojnica) koja je trenutno dostupna za prodaju.

Ova prekrasna kuća se ističe svojom iznimnom lokacijom. U samom centru naselja, svega nekoliko koraka udaljena od pošte, autobusne stanice i pekare, te svega 450 metara udaljena od predivne plaže, ova nekretnina nudi iznimnu ravnotežu između mirnog okruženja i blizine svih potrebnih sadržaja.

Kuća je renovirana iz temelja, te su provedeni radovi na estrisima, izolaciji, podovima, prozorima, vratima, instalacijama za struju i vodu, grijanju, stepenicama, kupaonicama, kuhinji i pločama. Svaki aspekt ove nekretnine je pažljivo obnovljen i sve je dovedeno u potpuno novo stanje.

Površina parcele iznosi 185 četvornih metara. Visoki stropovi koji prate kosi krov dodaju šarm i prostranost interijeru.

Dvorište kuće je obloženo kvalitetnim kamenom kanfanar I. klase, a ručno izrađeni stupovi dodaju jedinstvenu estetiku. Za udobnost i uživanje u prostoru, kuća je opremljena grijanjem na kamin, uz sustav cijevi koji omogućuje ravnomjerno raspodjeljivanje toplog zraka u svim prostorijama. Regulacija snage puhanja i prozračivanja je moguća putem daljinskog upravljača, pružajući potpunu kontrolu nad temperaturom u svakoj sobi.

Unutarnji prostor kuće sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, ostave i WC-a u prizemlj

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine