ISTRA, SVETVINČENAT - Novosagrađena topla obiteljska prizemnica

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

467.000€

4 623 €/m2

Tip

Kuća

Površina

101 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
467.000€
Površina
101 m2 (4 623 €/m2)
Površina placa
430
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
10000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.07.2024
ID
46002

Opis

ISTRA, SVETVINČENAT - Moderna novosagrađena obiteljska prizemnica smještena u manjem naselju nadomak povijesnog centra Svetvinčenta

S ponosom Vam predstavljamo ovu kvalitetnu novosagrađenu obiteljsku prizemnu vilu, smještenu u manjem naselju u neposrednoj blizini povijesnog i značajnog centra Svetvinčenta. Riječ je o kvalitetnoj nekretnini, rađenoj za potrebe vlasnika s ciljem cjelogodišnjeg sigurnog i mirnog boravka.

Vila je sagrađena krajem 2023.godine, a unutar svojih 101m2 stambenoga prostora nudi Vam sve ono što je potrebno za siguran i miran boravak ili idealan odmor s prijateljima i obitelji.

OPIS NEKRETNINE;
Ulazom u vilu nalazimo se u glavnome "open space" prostoru gdje se smjestio komotan dnevni boravak, blagovaona i u potpunosti opremljena moderna kuhinja s manjim otokom. Uz kuhinju smjestilo se veće spremište koje ujedno služi i kao tehnička soba. Cijeli je prostor osunčan dnevni svijetlom kroz cijeli dan, a u tome pomažu veći prozori i staklena stijenka kroz koju se pristupa vanjskoj natkrivenoj terasi, gdje se smjestio blagovaonski stol, te profesionalna ljetna kuhinja s roštiljem. Terasa je dužine polovice kuće, te je idealno mjesto za opuštanje uz društvo i zabavu s prijateljima i obitelji.

Izdvojene se nalaze u privatnome dijelu kuće, 3 spavaće sobe od kojih jedna predstavlja master spavaću s vlastitom kupaonicom i walk-in ormarom, dok ostale dvije spavaće sobe dijele veće kupatilo.

Na već spomenutoj natkriven

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine