Kuća s bazenom na mirnoj lokaciji, okolica Svetvinčenta

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

500.000€

2 173 €/m2

Tip

Kuća

Površina

230 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
500.000€
Površina
230 m2 (2 173 €/m2)
Površina placa
480
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
20000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.10.2024
ID
20320

Opis

Renesansni gradić Svetvinčenat, jedan je od istarskih dragulja s bogatom turističkom ponudom te brojnim manifestacijama koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Simbolom samog mjesta je renesansni trg Placa s kaštelom Morosini-Grimani. Ovaj poseban gradić ima bogatu tradiciju, zanimljive i raznolike programe od kojih su najistaknutiji Srednjovjekovni festival, Festival sira, Festival plesa, neverbalnog kazališta.
-
Nedaleko od Svetvinčenta smjestila se ova prekrasna kuća za odmor ukupne površine od 230 m2 koja se proteže kroz prizemlje i prvi kat.

Prizemlje kuće sastoji se od kuhinje s blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom, spavaće sobe i kupaonice. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu s kojeg se proteže pogled na bazen i vrt.
Na katu su smještene tri prostrane spavaće sobe i dvije kupaonice. U vanjskom dijelu kuće se također nalazi vešeraj sa spremištem.

Temperstura se regulira pomoću klima uređaja koji se nalaze u svim spavaćim sobama i dnevnom boravku. Postavljena je prva faza za centralno grijanje na radijatore te su ugrađeni solarni kolektori za toplu vodu.

Na ograđenoj i uređenoj okućnici smješten je bazen od 34 m2 sa sunčalištem, roštilj, prije spomenuta natkrivena terasa za ljetna druženja i stolni nogomet i tenis za one najmlađe. U sklopu okućnice ima mjesta za 4 automobila.

Nekretnina se trenutno koristi u svrhe ljetnog najam te budući vlasnik može preuzeti

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine