Istra, Svetvinčenat - okolica, ruralna vila s bazenom

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

450.000€

2 045 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

5+

Grijanje

Centralno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
450.000€
Površina
220 m2 (2 045 €/m2)
Grijanje
Centralno
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.10.2024
ID
33561

Opis

U ponudi imamo vilu s bazenom smještenu u selu okruženom prirodom, u kojem su se smjestile 24 kuće inspirirane istarskom tradicijom. Vila je savršen spoj tradicionalnog i modernog, građena je kombinacijom kamena i cigle, a proteže se na dvije etaže, ukupne površine 220 m2. Interijer je uređen s puno pažnje, a poseban efekt daje kombinacija kamena i drva.

Prizemlje ima otvoreni prostor koji uključuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, a posebno se ističe otvoreni kamin na drva koji stvara toplu atmosferu. Također u prizemlju je jedna spavaća soba, kupaonica, hodnik i tehnička prostorija. Iz dnevnog boravka i sobe izlazi se na prostranu natkrivenu terasu koja je idealna za opuštanje na otvorenom, uživanje u obrocima na svježem zraku te druženje s obitelji i prijateljima.
Unutarnjim stepeništem dolazi se na prvi kat gdje se nalaze dodatne tri spavaće sobe, još jedna kupaonica i malo spremište. Dvije sobe imaju izlaz na terasu natkrivenu pergolom s koje se pruža prekrasan pogled na more i Brijune, a vlasnici ove nekretnine mogu uživati u zalascima sunca ili jednostavno promatranju mora i prirode.

Koncept pomno osmišljene i ograđene okućnice u mediteranskom stilu upotpunjen je bazenom površine 32 m2 i gril zonom s otvorenim kaminom. Okućnica ima i sustav automatskog navodnjavanja za održavanje zelenih površina.

Nekretnina se prodaje kompletno opremljena i namještena, a centralno grijanje u njoj je značajna prednost jer omogućuje

Kontakt info

Reg. posrednika br.
040441798
Kontakt osoba
Four Nekretnine
Telefon 1
05161... Prikaži broj
Telefon 2
38591494... Prikaži broj
Adresa
Trpimirova 4A
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine