Kuća Svetvinčenat, 220m2

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

890.000€

4 045 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
890.000€
Površina
220 m2 (4 045 €/m2)
Površina placa
850
Ažuriran
05.07.2024
ID
37863

Opis

Svetvinčenat, okolica, prodajemo prekrasnu novoizgrađenu Villu na mirnoj lokaciji na rubu manjeg mjesta.

Nekretnina je koncipirana kao prizemnica ukupne površine 220 m2. Lijepi koncept i raspored prostorija osigurava odličnu povezanost interijera s eksterijerom što spaja imanje u jednu lijepu i funkcionalnu cjelinu. Nekretnina se sastoji od tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama, dnevnog boravka koji je povezan sa potpuno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom, ostave, prostorije sa društvenim sadržajima te kupaonice. Sve spavaće sobe kao i dnevni prostor imaju izlaz na vanjski prostor i plažu bazena. Nekretnina je vrlo kvalitetno napravljena i opremljena, u potpunosti je klimatizirana a postavljeno je i podno grijanje na dizalicu topline te solarni paneli za grijanu vodu.

Prostrana okućnica u potpunosti je ograđena i uređena sa velikom pažnjom a sam koncept nudi potpunu privatnost na vanjskom prostoru. Automatska kapija na ulazu u dvorište vodi do prostranog parkinga za tri automobila. Tu se nalaze lijepe zelene površine a centar pozornosti svakako je prekrasni bazen veličine 35 m2 sa slanom vodom i pripremom za grijanje te uređeno sunčalište. Ljetna kuhinja sa prostorom za blagovanje također je odlično rješenje za boravak na otvorenom tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

Lokacija ove nekretnine kao i sadržaji koje ona nudi čine je savršenom nekretninom za odmor i bijeg u zagrljaj prekrasne zelene Istre. Prometno je također odlično po

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine