ISTRA, SVETVINČENAT - Kuća s bazenom na rubu naselja

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

850.000€

4 802 €/m2

Tip

Kuća

Površina

177 m2

Struktura

4

Grijanje

Podno grijanje

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
850.000€
Površina
177 m2 (4 802 €/m2)
Površina placa
919
Grijanje
Podno grijanje
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.07.2024
ID
58187

Opis

ISTRA, SVETVINČENAT - Kuća s bazenom na rubu naselja

Kao iz bajke, na krševitoj visoravni okružen šumama, pašnjacima i vinogradima smjestio se ljupki renesansni gradić Svetvinčenat. Svetvinčenat se nalazi na 310 metara nadmorske visina na jugu središnje Istre i njime dominira jedan od najljepših renesansnih trgova u državi i najstariji i najočuvaniji srednjovjekovni kaštel u Istri. U sastavu općine Svetvinčenat koju krase prirodne ljepote, bogata povijesno-kulturna baština, umjetničke manifestacije i eno i gastro turizam nalaze se 22 naselja.

Nedaleko grada Svetvinčenta, na prodaju je kuća s bazenom na rubu naselja.
Nalazi se na rubu pitomog naselja, okružena prirodom, obiteljskim kućama i kućama za odmor nudeći pritom savršenu ravnotežu ruralnog okruženja i blizine urbanih sadržaja.
Osim lokacije koja pruža potpuni komfor i mir, nekretninu odlikuje i kvaliteta gradnje što jamči dugoročno zadovoljstvo i kvalitetu stanovanja.
Koncipirana je kao jedna stambena jedinica koja se proteže na dvije etaže prozračnog, okupanog prirodnom svjetlošću interijera koji odiše elegancijom.
Prizemlje se sastoji od otvorenog koncepta prostora koji ujedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s izlazom na natkrivenu terasu koja sadrži ljetnu kuhinju. Tlocrt prizemlja nadopunjuju spavaća soba, kupaonica i toalet s vanjskim pristupom. Kat se sastoji od dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i izlazima na terasu.
Okućnica je ambijentaln

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine