ISTRA, SVETVIČENAT - Luksuzna villa sa bazenom

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

810.000€

4 500 €/m2

Tip

Kuća

Površina

180 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
810.000€
Površina
180 m2 (4 500 €/m2)
Površina placa
650
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.07.2024
ID
55257

Opis

ISTRA, SVETVIČENAT - Luksuzna villa sa bazenom

Ponosno predstavljamo ovu kvalitetnu vilu smještenu na rubu manjega i mirnoga istarskoga sela. Lokacija ove istaknute obiteljske vile, idealna je za sve one koji vole osjeti vlastitu povezanost s netaknutom prirodom i dugom neprekidnom tradicijom mjesta, dok su okruženi zelenilom u mirnom i sigurnom okruženju, a neovisno o tome, nalaze na svega nekoliko koraka od svog sadržaja potrebnog za svakodnevni život.

Ova vila okružena je gotovo netaknutom prirodom i bujnim zelenilom, a pogledi joj sežu prema zelenim i obrađenim poljima, predivnim starim šumama, što jasno utječe na stvaranje posebnoga ugođaja i osjećaja mira i privatnosti. S obzirom na to kako je riječ o autohtonoj istarskoj vili, vlasnici su se potrudili istaknuti sve detalje, a poigrali su se i s toplim bojama unutar prostora kako bi stvorili pravi utisak toplog obiteljskog doma.


OPIS KUĆE:
Ova kamena vila sastoji se od 170m2 stambenoga prostora koji su maksimalno iskorišteni na način da svaka prostorija maksimalno ispunjuje svoju zacrtanu ulogu, a cijeli se prostor dijeli na dvije etaže, prizemlje i kat.

U prizemlju vile se tako smjestio dnevni boravak koncipiran kao otvoren i prozračan prostor u kojemu imate priliku boraviti i opustiti se, te modernoj i u potpunosti opremljenoj modernoj kuhinji s blagovaonom dovoljnom za smještaj cijele obitelji. Ono što krasi ovaj dio prizemlja vile jest kamin na drva koji se koristi radi grijanj

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine