ISTRA - SVETVINČENAT - Luksuzna vila na mirnoj lokaciji

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

856.800€

3 400 €/m2

Tip

Kuća

Površina

252 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
856.800€
Površina
252 m2 (3 400 €/m2)
Površina placa
500
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
26.06.2024
ID
48901

Opis

ISTRA - SVETVINČENAT - Luksuzna vila na mirnoj lokaciji

Renesansni gradić Svetvinčenat jedan je od istarskih dragulja sa bogatom turističkom ponudom i brojnim manifestacijama koje se održavaju u atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Svetvinčentu krasi renesansni trg sa kaštelom koji je simbolom samog mjesta.Ovaj poseban gradić s bogatom tradicijom, svojim zanimljivim i raznolikim programima od koji su najistaknutiji Srednjovjekovni festival, Festival sira te Festival plesa i neverbalnog kazališta svake godine privlači mnoge posjetitelje.

Na prekrasnoj lokaciji u mirnom mjestu, nudi se na prodaju potpuno nova vila koja pruža savršenu ravnotežu udobnosti i luksuza. Sastoji se od četiri prostrane sobe i četiri elegantne kupaone, zajedno s prostranim dnevnim boravkom koji poziva na opuštanje.

Za regulaciju temperature i udobnosti, vila je opremljena inovativnim inverterskim klima uređajima koji omogućavaju precizno grijanje i hlađenje. Dodatno, kupaonice i dnevni boravak obogaćeni su električnim podnim grijanjem, pružajući dodatni osjećaj topline i udobnosti, posebno tijekom hladnijih mjeseci.

Ova vila vam također omogućuje praktičnost i fleksibilnost parkiranja s mogućnošću smještaja do četiri vozila na prostranom parkiralištu. Okućnica je velika i očaravajuća, pružajući vam prostor za opuštanje i rekreaciju na otvorenom.

Vanjska terasa je pažljivo osmišljena kako bi pružila idealno mjesto za uživanje na svjež

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine