ROVINJ - luksuzna vila s bazenom, pogled na more

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

3.000.000€

7 500 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

9

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9
Cijena
3.000.000€
Površina
400 m2 (7 500 €/m2)
Površina placa
445
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
27.07.2024
ID
20575

Opis

Prodajemo luksuznu vilu u prekrasnom Rovinju na samo 200m od mora. Nekretnina se nalazi u mirnoj ulici u neposrednoj blizini svih sadržaja. Ova odlična kuća okružena je obiteljskim kućama i zelenilom.

Lakoću i visoku kvalitetu življenja je ono što ova nova luksuzna kuća pruža. Svojim jednostavnim i pomno osmišljenim tlocrtom prijelaz iz prostorije u prostoriju te sa etaže na etažu je iznimno lagan. Sustavom pametne kuće osigurava uštedu energije i dobru izolaciju kako toplinsku tako i zvučnu. Grijanje kuće je na etažno podno grijanje preko dizalice topline dok je hlađenje osigurano ventil konvektorima.

Ova moderna nova pametna kuća površine cca 400m2 proteže se na četiri etaže. Kuća je projektno fantastično osmišljena kako bi svi segmenti svakodnevnog života bili lako dostupni. Tako se u prizemlju nalazi hodnik koji vodi u prostor open space koncepta gdje se nalazi kuhinja sa blagovaonom te manji wc. Naglasak je stavljen na povezanost unutarnjeg i vanjskog prostora preko velike staklene stijene sa natkrivenom terasom u čijem se nastavku nalazi grijani bazen dimenzije 5x8m. Na istoj etaži nalazi se i garaža koja je dovoljno prostrana za dva osobna automobila. U podrumu kuće osmišljen je prostor za wellness koji sadrži sobu za masažu, teretanu i saunu te kupaonicu i odvojeni wc dok je u ostatku prostora osmišljeno kućno kino i manja kuhinja te dodatni wc. Na prvom katu kuće nalaze se tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama od

Kontakt info

Kontakt osoba
Kelly Križmanić
Telefon 1
0038599351... Prikaži broj
Adresa
Podšupera 78
Crikvenica, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine