ROVINJ - moderna samostojeća obiteljska kuća

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

2.500.000€

14 534 €/m2

Tip

Kuća

Površina

172 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
2.500.000€
Površina
172 m2 (14 534 €/m2)
Površina placa
600
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.09.2024
ID
40959

Opis

Prodajemo jedinstvenu modernu obiteljsku kuću, smještenu u srcu očaravajućeg grada Rovinja.
Ovo izvrsno utočište poziva vas da doživite obiteljski život neusporedive elegancije i spokoja, samo nekoliko koraka od očaravajućih plaža, izvrsnih restorana i šarmantnog starog grada Rovinja.

Otkrijte savršen spoj sofisticiranosti i udobnosti s 5 pomno dizajniranih spavaćih soba, 4 raskošne kupaonice, dvije primamljive dnevne sobe — jedna smještena ispod moderne pergole — i potpuno opremljenom kuhinjom ukrašenom najsuvremenijim uređajima, ova vila je simfonija stila i funkcionalnosti. Djeca će uživati u mladosti igrajući se u prostranom vrtu s idiličnim igralištem.
Svaka spavaća soba odiše aurom profinjenosti, ima raskošne bračne krevete, klima-uređaj i osobni TV sa satelitskim kanalima. 4 kupaonice, svaka opremljena tušem za pomlađivanje, osiguravaju udobnost i luksuz na svakom koraku.

Zakoračite u krilo luksuza dok se upuštate u vanjsku oazu vile—bujni zeleni vrt u kojem se nalazi blistavi bazen, nudeći vam privatno utočište za opuštanje. Ugrijajte se na istarskom suncu na terasi, gdje prostor za blagovanje na otvorenom mami s roštiljem na drveni ugljen, savršenim za uživanje u ukusnim jelima ili uživanje u čaši izvrsnog istarskog vina.
Ova vila je utočište udobnosti i praktičnosti, ima kompletan klima uređaj, brzi WiFi i privatno parkiralište za 2 automobila. Razmišljalo se o svakom detalju kako bi se osigurao potpu

Kontakt info

Kontakt osoba
Kelly Križmanić
Telefon 1
0038599351... Prikaži broj
Adresa
Podšupera 78
Crikvenica, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine