ISTRA, ROVINJ - Apartmanska kuća u strogom centru nadomak rive

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

2.075.000€

10 121 €/m2

Tip

Kuća

Površina

205 m2

Struktura

9

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9
Cijena
2.075.000€
Površina
205 m2 (10 121 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
300m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
14.09.2024
ID
59766

Opis

ISTRA, ROVINJ - Apartmanska kuća u strogome centru grada, nadomak rive.

Predstavljamo ovu rijetku apartmansku kuću smještenu u strogome centru nezaobilaznog i povijesno značajnog grada Rovinja. Riječ je o kući koja se nalazi svega 50 metara od prekrasne i romantične Rovinjske rive, kao i svih ključnih sadržaja koji su potrebni za razvoj luksuznog turizma i mirnog boravka.

Uputite se s nama prema ovoj jedinstvenoj prilici, te postanite vlasnikom ove izvanredne nekretnine.

OPIS NEKRETNINE:
Ukupan se stambeni prostor dijeli na 3 etaže kuće, a sastoji se od sveukupno 205m2 stambenoga prostora, koji se dijele na 3 prostrana stana i 1 manje stambene jedinice.

Svaka stambena jedinica posjeduje privatni ulaz kroz zajedničko gotovo u potpunosti renovirana stubište koje se proteže ud ulaza do zadnje etaže kuće. Svaki od spomenuta 3 stana posjeduje svoj vlastiti dnevni prostor u kojemu se nalazi kuhinja, blagovaonica i prostrani dnevni boravak, zatim svaki posjeduje dvije udobne spavaće sobe i elegantnu kupaonicu.
Dodatna se manja stambena jedinica sastoji od dnevnoga prostora s ugodnim dnevnim boravkom, kuhinje s blagovaonicom, zatim jedne spavaće sobe i komotne kupaonice, a nalazi se na zadnjem katu/mansardi.

DODATNE INFORMACIJE:
Ovdje je zapravo riječ o nekretnini koja svojim budućim vlasnicima nudi brojne mogućnosti, a jedna od njih svakako jest sigurna investicija u svrhu turističke rente s osiguranim povratom na uloženo, zatim kao savršene pr

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine