ISTRA ROVINJ Luksuzna vila u starom gradu

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

3.635.000€

9 320 €/m2

Tip

Kuća

Površina

390 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
3.635.000€
Površina
390 m2 (9 320 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
100m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
17.09.2024
ID
52858

Opis

ISTRA ROVINJ Luksuzna Villa u starom gradu

U prodaji se pronašao ovaj lijepi obiteljski hotel smješten u srcu grada Rovinja nadomak poznatih plaža i šetnjice. Objekt je okrunjen brojnim nagradama i globalnim priznanjima u sferi hotela! Gotovo možemo reći kako se radi o trenutno jednom od rijetkih hotela u Rovinju koji posjeduje 4 zvjezdica!

Objekt se smjestio u srcu starog grada , a njegova unutrašnjost rasprostranjuje se na 390m2. Tako se objekt sastoji od 5 DeLuxe apartmana, prostranog i funkcionalnog restorana s terasom, luksuznog bara i prostranog parkinga koji se nalazi na posebnom parkingu smještene nedaleko od objekta.
Posebnost ove ville pogled na more ,vrhunski dizajn te blizina svih sadržaja .

Tijekom renovacije objekta korišteni su prvoklasni materijali kojima se osigurala njegova dugovječnost, no tu ćete pronaći i nebrojiv broj posebnih detalja koji pridodaju na posebnosti, karakteru i luksuzu objekta.


Moramo napomenuti kako je riječ o obiteljskom Hotelu koji je godinama zaredom osvojio velike pohvale gostiju što se smatra priznanjem najvišeg ranga u hotelijerstvu! Tako da osim same usluge smještaja i on pruža mnoge mogućnosti za organizacije i održavanja brojnih evenata, tako je svojevremeno tu snimljen i jedan Američki film.

Riječ je o visokovrijednoj nekretnini koja zasigurno svoje posjetioce ne ostavlja ravnodušnima, a kada je riječ o idealnoj poslovnoj prilici ovaj objekt zasigurno će Vas očarati brojnim m

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine