Kuća Rovinj, 306m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

1.660.000€

5 424 €/m2

Tip

Kuća

Površina

306 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.660.000€
Površina
306 m2 (5 424 €/m2)
Površina placa
933
Ažuriran
07.10.2024
ID
64774

Opis

Istra, Rovinj, okolica,

U samom srcu Istre, svega nekoliko kilometara od Rovinja – jedne od najpoznatijih svjetskih turističkih destinacija, smještena je ova predivna kuća. Okolica Rovinja odiše šarmom, mirnoćom i prirodnim ljepotama, dok je sam grad Rovinj poznat po svojim romantičnim uličicama, kulturnim znamenitostima i bogatoj gastronomskoj ponudi. Svi oni koji žele savršenu ravnotežu između mirnog, ruralnog okruženja i blizine živahnog turističkog središta, ovdje će pronaći svoj idealan dom za odmor.

Ova luksuzna kuća za odmor nudi sve što je potrebno za potpuni komfor i relaksaciju. U prizemlju se nalazi ulazni trijem koji vodi u prostrani dnevni boravak, modernu kuhinju i blagovaonicu. Tu su i ostava, praonica, WC, te spavaća soba s pripadajućom kupaonicom. Za one koji žele dodatno opuštanje, u prizemlju se nalazi i prostor saune. Kuća također ima natkrivenu i nenatkrivenu terasu, savršene za uživanje na otvorenom.

Na katu su smještene dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, te radna soba i hodnik. Dizajn krova kombinira klasični dvostrešni krov s modernim ravnim površinama, dajući ovoj kući suvremeni, ali i tradicionalni izgled.

Dodatni luksuz dolazi u obliku pravokutnog bazena dimenzija 3,70 x 14,20 m, koji je savršen za osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Uz bazen se nalazi strojarnica, čime je osigurana potpuna funkcionalnost i privatnost.

Ova jedinstvena prilika za luksuznu kuću blizu

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine