Kuća Rovinj, 550m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

1.557.000€

2 830 €/m2

Tip

Kuća

Površina

550 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.557.000€
Površina
550 m2 (2 830 €/m2)
Površina placa
1970
Garaža
Da
Ažuriran
07.08.2024
ID
38182

Opis

Istra, Rovinj, okolica,

Ovaj grad, poznat kao jedan od najromantičnijih i najljepših na Mediteranu, već desetljećima privlači velik broj posjetitelja. Očarat će vas njegova jedinstvenost, koja se ogleda u 22 otoka i otočića, ugodnoj mediteranskoj klimi, njegovanim zelenim površinama, čistim i urednim ulicama te ljubaznosti lokalnog stanovništva. Osim toga, Rovinj je poznat po raznolikim događanjima koja oživljavaju grad. Na prodaju je prekrasna vila smještena nedaleko od Rovinja. Ova nevjerojatna vila, koja se nalazi u obiteljskoj četvrti u prekrasnom ruralnom području, nudi izvanredan prostor za opuštanje i uživanje. Villa se sastoji od dvije etaže i idealna je kao investicija ili kao privatna rezidencija.

Prizemlje vile obuhvaća apartman s jednom spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom. Tu se također nalazi konoba s prostranim stolom za objedovanje i kaminom koji pruža direktan pristup prekrasnom bazenu. Na prvom katu vile nalaze se tri prostrane spavaće sobe, dvije kupaonice, potpuno opremljena kuhinja i prostrani dnevni boravak.
Ova vila nudi nevjerojatne sadržaje za druženje i opuštanje. U zajedničkom prostoru za druženje nalazi se unutarnji kameni kamin, idealan za ugodne proljetne večeri. Tu su i dodatni sadržaji poput biljara i stolnog tenisa za vaše slobodno vrijeme. Jedna od kupaonica u vili nudi luksuzni jacuzzi za potpuno opuštanje i osvježenje.

Vanjski prostor vile pruža potpunu privatnost, a glavn

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine