Kuća Rovinj, 125m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

1.545.000€

12 360 €/m2

Tip

Kuća

Površina

125 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
1.545.000€
Površina
125 m2 (12 360 €/m2)
Površina placa
432
Ažuriran
13.07.2024
ID
57815

Opis

Istra, Rovinj, centar,

Uživajte u luksuzu i udobnosti u prekrasnom Rovinju! Na samo desetominutnoj laganoj šetnji od starogradske jezgre, ova izuzetna kuća nudi sve što vam treba za savršen životni stil.

U prizemlju se prostire 125 m² pažljivo dizajniranog prostora koji uključuje dvije prostrane spavaće sobe i dvije moderne kupaonice. Središnji dio prizemlja čini otvoreni koncept dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, idealan za obiteljsko okupljanje i opuštanje. Kuhinja je opremljena najnovijim aparatima i pruža dovoljno prostora za kulinarske avanture. Dodatno, u prizemlju se nalazi ostava i tehnička soba, kao i posebno odvojeni wellness predio. Ovdje možete uživati u jacuzziju izrađenom bazenskom tehnikom i finskoj sauni, što pruža savršeno mjesto za opuštanje nakon dugog dana.

Vanjski prostor okućnice, površine 432 m², oplemenjen je bazenom sa slanom vodom, protustrujnim plivanjem i svijetlom podlogom koja sprječava pregrijavanje. Tu je i ljetna kuhinja opremljena plinskim roštiljem i WC-om, idealna za obiteljska i prijateljska okupljanja. Za vašu udobnost, na raspolaganju su i dva natkrivena parkirna mjesta s automatskom kapijom. Kroz kuću je provedeno podno grijanje na gradski plin, a svaka soba ima svoj klima uređaj, čime se osigurava ugodna temperatura tijekom cijele godine. Dodatno, ugrađen je purifikator vode, što garantira visoku kvalitetu vode u cijeloj kući. Na prvom katu, s zasebnim ulazom, očekuje vas prostor ko

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine