ŠKURINJE, ODLIČNA KUĆA S BAZENOM

Rijeka, Škurinje, Rijeka, Hrvatska

580.000€

2 416 €/m2

Tip

Kuća

Površina

240 m2

Struktura

6

Grijanje

Zajednička kotlovnica

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
580.000€
Površina
240 m2 (2 416 €/m2)
Površina placa
1095
Grijanje
Zajednička kotlovnica
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
28.09.2024
ID
54206

Opis

ŠKURINJE, u ponudu smo dobili jednu od rijetkih samostojećih kuća, pozicionirana unutar gradskih linija u blizini grada s očaravajućim pogledom na more i Kvarner. Ova nekretnina nudi obilje prostora i sadržaja na prostranoj okućnici, uključujući sjenicu za druženje, bazen, vrt, garažu i čak dva stana. Jedan od stanova je već spreman za useljenje, dok je drugi u roh-bau verziji, pružajući mogućnost prilagodbe prema željama novih vlasnika. Nekretnina posjeduje kućnu teretanu.

Prizemlje kuće trenutno sadrži manji stan u roh-bau verziji s jednom spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom, blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom koji vodi na natkrivenu terasu. Vanjskim stepenicama dolazi se do prvog kata gdje se nalazi potpuno opremljen dvoetažni stan, spreman za useljenje. Donja etaža ovog stana nudi kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonicu, hodnik i dodatnu sobu te veliki balkon južne orijentacije s izlazom na terasu gdje se nalaze bazen, sjenica i prostor za druženje. Gornja etaža sadrži dodatnu spavaću sobu, galeriju i kupaonicu.
Grijanje u cijeloj kući je centralno na lož ulje, a svi papiri su uredni.

Ova kuća predstavlja izuzetnu priliku s obzirom na svoju lokaciju, sadržaje i potencijal koji nudi.

Škurinje (tal. Scurigne) je riječki kvart koji obuhvaća stara naselja Škurinje i Tibljaši te naselje Novo Škurinje koje je izgrađeno 1970-ih. Površine je 213,50 ha i broji 5.751 stanovnika. Za grad Rijeku reklo bi se „

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine