ŠKURINJE - Novouređena kuća s dva stana, garažom i okućnicom

Rijeka, Škurinje, Rijeka, Hrvatska

422.000€

2 110 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
422.000€
Površina
200 m2 (2 110 €/m2)
Površina placa
326
Grijanje
Kotlovnica na lož ulje
Terasa
Da
Udaljenost od mora
3500m
Garaža
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
26.06.2024
ID
44149

Opis

ŠKURINJE - Novouređena kuća s dva stana, garažom, okućnicom i pogledom na more!

Ova predivna kuća na Škurinjama predstavlja pravu oazu udobnosti i funkcionalnosti, pružajući vam priliku za ugodan život u mirnom okruženju. Nekretnina se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja, pružajući prostor i funkcionalnost u svakom segmentu.

U prizemlju se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i kupaonica, stvarajući prijatan prostor za udoban život. Na katu se ponovno nalaze dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i izba, pružajući dodatnu fleksibilnost i mogućnost prilagodbe prostora prema vašim potrebama. Potkrovlje nudi priliku za dodatnu prilagodbu i prostornu transformaciju prema vašim željama.

Svaki stan ima zaseban ulaz i odvojeno brojilo za struju, pružajući potpunu privatnost i neovisnost. Na terasi se nalazi vanjski tuš i jacuzzi, stvarajući prostor za opuštanje i uživanje u privatnosti vlastitog doma.

Za grijanje se koristi centralno na lož ulje i peć na drva, osiguravajući ugodnu temperaturu u svim dijelovima kuće. Kuća također dolazi s garažom koja obuhvaća jedno parkirno mjesto.

Ova nekretnina se prodaje potpuno namještena i opremljena, pružajući vam brz i jednostavan prijelaz u novi dom. S termo fasadom koja je nedavno promijenjena 2022. godine i krovom obnovljenim 2013. godine, ova kuća spremna je pružiti vam dugotrajan osjećaj sigurnosti i komfora. Ovo je prilika za život u p

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine