Škurinje, obiteljska kuća sa tri stana i garažom!

Rijeka, Škurinje, Rijeka, Hrvatska

449.000€

1 796 €/m2

Tip

Kuća

Površina

250 m2

Struktura

9

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9
Cijena
449.000€
Površina
250 m2 (1 796 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
55574

Opis

Škurinje, prodaje se obiteljska kuća sa pogledom na more, u mirnoj ulici sa puno zelenila. Kuća se sastoji od tri stana i garaže u prizemlju.
U prizemlju se nalazi prostrani jednosobni stan sa open space konceptom kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka, ostave, zasebnog WC-a te velike kupaonice. Na prvom katu smješten je svijetli i sunčani stan koji se sastoji od ulaznog hodnika, spremišta, zasebnog WC-a, open space blagovaone i dnevnog boravka te jedne veće spavaće sobe. Po cijeloj dužini kuće proteže se balkon na koji se može izaći iz dnevnog boravka i spavaće sobe. Sa stražnje strane kuće možete uživati na skrivenoj od pogleda, uređenoj terasi od 30-tak m2 sa roštiljem. U visokom potkrovlju nalazi se dvosoban stan, sa kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom, kupaonicom, zasebnim WC-om te izlazom na balkon sa južne strane i na terasu sa sjeverne strane. Kuća ima 400 m2 ograđene okućnice, konobu, garažu površine 18 m2.
Iako se ne koristi, odlično je održavana i lijepo uređena, ima pogled na more, veliku terasu za odmor i druženje te roštilj. Grijanje radijatori na gradski plin i klime.
Nekretnina vrijedna pažnje! Ispred kuće neće biti gradnje koja bi zaklonila pogled na more.

Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju. Prema istome, kupac ima obvezu platiti agencijsku proviziju prilikom realizacije kupnje.

ID KOD AGEN

Kontakt info

Sendi Real Estate
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Žabica 1
Žabica
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine