Poreč okolica - prodaja stana u novogradnji

Poreč, Nova Vas, Poreč, Hrvatska

363.500€

5 507 €/m2

Tip

Stan

Površina

66 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
363.500€
Površina
66 m2 (5 507 €/m2)
Kat
1
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
11.09.2024
ID
62393

Opis

Na prodaju je prekrasan stan u novogradnji smješten u mirnom naselju Nova Vas, samo šest minuta vožnje od centra Poreča. Ova nekretnina se nalazi na prvom katu dvokatnice i nudi udoban i suvremen životni prostor, savršeno prilagođen potrebama modernog načina života.

Stan se prostire na ukupnoj stambenoj površini 66 m2, što ga čini dovoljno prostranim za obitelj s dvoje ili više članova. Sastoji se od dvije svijetle i prostrane sobe koje pružaju optimalne uvjete za odmor i opuštanje. Sve prostorije su potpuno namještene, a namještaj kao i kućanski aparati su novi, što dodatno olakšava useljenje.

U ovoj lijepoj nekretnini nalazi se i terasa koja gleda na okoliš, idealna za uživanje u jutarnjoj kavi ili opuštanju nakon napornog dana. Stan se može pohvaliti modernim i funkcionalnim rasporedom, što ga čini iznimno praktičnim i udobnim.

Pristup nekretnini je također iznimno povoljan. U neposrednoj blizini nalaze se svi potrebni sadržaji, a blizina Poreča osigurava lako dostupne trgovine, restorane, školu i razne druge usluge. Oduševit će vas i blizina mora koja se nalazi svega deset minuta vožnje od stana, što pruža mogućnost uživanja u predivnim plažama i morskim aktivnostima.

Za sve vlasnike električnih vozila, nekretnina nudi mogućnost punjenja na parkiralištu, gdje se nalaze i dva parkirna mjesta koja su uključena u prodajnu cijenu.

Stan je pravno čist sa svim potrebnim dokumentima, a vlasništvo je 1/1, što osigurava

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine