Istra, POREČ - stan u novogradnji, 76,50m2, atraktivna mirna lokacija

Nova Vas, Nova Vas, Poreč, Hrvatska

237.150€

3 120 €/m2

Tip

Stan

Površina

76 m2

Struktura

4

Grijanje

Klima uređaj,Podno grijanje

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
237.150€
Površina
76 m2 (3 120 €/m2)
Kat
2
Ukup. katova
2
Grijanje
Klima uređaj,Podno grijanje
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
17.09.2024
ID
51787

Opis

Istra, POREČ - stan u novogradnji, 76,50m2, atraktivna mirna lokacija
Nedaleko od Poreča, na lijepoj i mirnoj lokaciji nalazi se ova kvalitetna novogradnja moderne zgrade sa svega nekoliko stanova.Stanovi su dvosobni, smješteni su po dva na svakoj etaži.
Izdvajamo stan E koji je smješten na drugome katu uz još jedan stan iste kvadrature, netto korisne stambene površine 76,50m2.Sadrži: ulazni prostor, kuhinju i blagovaonu u komunikaciji s prostranim dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupaonicu s wc-om, zaseban wc, ostavu te natkrivenu terasu s lijepim otvorenim pogledom.Stan ima pripadajuće parkirno mjesto ispred zgrade, postoji mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta.Izgradnja zgrade je u tijeku, postavljena je prva faza podnog grijanja.Za hlađenje su predviđeni klima uređaji, moguća je ugradnja dizalice topline.
U zgradi se nalaze četiri slobodna stana identične stambene površine, stoga ugrabite svoju priliku za rezervaciju i kupnju idealne nekretnine za odmor ili cjelogodišnji boravak.
Do mora i najljepših plaža u Istri je niti 5 km, kao i do prelijepog turističkog grada kulture, zabave i sporta, o kojem nije potrebno puno govoriti - Poreča.
Direktan kontakt:Agent: Jadranka K. ǀ Mob: 091 250 2... Prikaži broj ǀ E-mail:jadranka.elite@gmail.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
J K
Mobilni telefon
+ 385 95 595 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine