Istra, Poreč - stan u novogradnji na mirnoj lokaciji

Nova Vas, Nova Vas, Poreč, Hrvatska

237.150€

3 120 €/m2

Tip

Stan

Površina

76 m2

Struktura

4

Grijanje

Električno grijanje

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
237.150€
Površina
76 m2 (3 120 €/m2)
Kat
1
Ukup. katova
2
Grijanje
Električno grijanje
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
16.09.2024
ID
51717

Opis

Istra, Poreč - stan u novogradnji na mirnoj lokaciji
Na lijepoj i mirnoj lokaciji nedaleko od Poreča u prodaji su stanovi u kvalitetnoj novogradnji koji se nalaze u manjoj modernoj zgradi sa svega nekoliko stanova.
Stan B je prostran stan neto korisne stambene površine 76,50m2 koji se smjestio na prvome katu, a sastoji se od: ulaznog prostora, kuhinje i blagovaone te prostranog dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice s wc-om, zasebnog wc-a, ostave te natkrivene terase s lijepim otvorenim pogledom.Ovaj stan ima pripadajuće parkirno mjesto, postoji mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta.
Izgradnja zgrade je u tijeku, postavljena je prva faza podnog grijanja. Za hlađenje su predviđeni klima uređaji, a moguća je ugradnja dizalice topline.
U zgradi se nalaze četiri slobodna stana identične stambene površine, stoga ugrabite svoju priliku za kupnju idealne nekretnine za odmor ili cjelogodišnji boravak.Do mora i plaža je niti 5km kao i do prelijepog turističkog grada kulture, zabave i sporta, o kojem nije potrebno puno govoriti - Poreča!
Direktan kontakt:Agent: Jadranka K. ǀ Mob: 091 250 2... Prikaži broj ǀ E-mail:jadranka.elite@gmail.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
J K
Mobilni telefon
+ 385 95 595 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine