Poreč okolica - stanovi u novogradnji s pogledom na more

Poreč, Nova Vas, Poreč, Hrvatska

262.000€

3 638 €/m2

Tip

Stan

Površina

72 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
262.000€
Površina
72 m2 (3 638 €/m2)
Kat
1
Terasa
Da
Ažuriran
16.09.2024
ID
62268

Opis

Prodaju se luksuzni stanovi u novogradnji smještenoj u prestižnoj okolici Poreča, na top lokaciji svega par minuta do centra i mora s predivnim pogledom na more.

Ova moderna zgrada sastoji se od tri etaže i ukupno pet stanova, svaki pažljivo dizajniran kako bi pružio maksimalnu udobnost i stil.

Stanovi su opremljeni podnim grijanjem koje osigurava ugodnu temperaturu tijekom cijele godine, dok su prozori izrađeni od visokokvalitetne PVC/ALU stolarije, koja osigurava izvrsnu izolaciju i dugotrajnost. Unutrašnjost stanova krasi keramika prve klase i elegantni manit elementi, što pridonosi sofisticiranom izgledu svakog prostora. Kupaonice su opremljene vrhunskom sanitarijom, pružajući dojam luksuza i kvalitete.

Zgrade se nalaze na idealnoj lokaciji, samo nekoliko minuta udaljene od mora i centra Poreča, što omogućuje brz i jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima, uključujući trgovine, restorane, i plaže. Svaki stan nudi panoramski pogled na more, stvarajući savršenu oazu mira i uživanja u prekrasnim prirodnim ljepotama Istre.

Stanovi u prizemlju površine 71 m² nude idealan prostor za obiteljski život ili odmor. Sastoje se od dvije spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka, kupaonice, zasebnog WC-a, te moderne kuhinje s blagovaonicom.

Na prvom katu nalaze se dva stana, svaki površine 72 m². Ovi stanovi nude prostrane dnevne prostore s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonicu i WC. Posebna prednost je balkon koji je d

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine