Kaštel Lukšić, luksuzna vila blizu mora, prodaja

Kaštel Lukšić, Kaštel Lukšić, Kaštela, Hrvatska

1.999.000€

4 442 €/m2

Tip

Kuća

Površina

450 m2

Struktura

8

Grijanje

Klima uređaj

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
1.999.000€
Površina
450 m2 (4 442 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj
Terasa
Da
Garaža
Da
Ažuriran
05.07.2024
ID
50033

Opis

Posredujemo u prodaji luksuzne kuće na odličnoj lokaciji u Kaštel Lukšiću. Parcela se prostire na 10 000 m2, a smještajni kapacitet je za 10 osoba unutar 450 m2 stambenog prostora. Ova vila ima zaista puno sadržaja: 3 stambene jedinice, teretanu, garažu i zabavni dio uz bazen, igralište, parking i održavanu zelenu površinu. Izgrađena je 2020. godine, spojena je na gradsku kanalizaciju. Orijentacija vile je sjever-jug, udaljenost od mora je 50 m, a od plaže manje od300 m. Vila se sastoji od: OKUĆNICE koju čine vrt, igralište i parking sa 4 parkirna mjesta. PRIZEMLJA: U prizemlju zapadne kuće nalazi se dvosobni stan s kuhinjom, kupaonicom i velikim dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi ravno na bazen. U prizemlju istočne kuće je teretana s kupaonicom, wc-om i duplim tuševima iz koje se također izlazi na bazen. U zajedničkom dijelu prizemlja su stubište i pod stubište s postrojenjima (centralni bojler za vodu s odvodnim cijevima, glavni ormar za struju, internet i telefonske baze). PRVOG KATA: Na prvom katu istočne kuće je velik dnevni boravak s kuhinjom, kupaonicom, i otvorenom terasom. Na prvom katu zapadne kuće je isti razmještaj kao i na istoku. DRUGOG KATA: Također na ovome katu nalaze se tri sobe s velikim kupaonicama a jedna od soba također ima i balkon na jugu. Interijer ove vile vrlo je moderan, vila je osunčana i pruža puno dnevnog svjetla. Sve sobe su dvokrevetne s bračnim krevetima osim sjeverne sobe u prizemlju na zapadu koja ima krevet na kat. Grijanje je rješeno podnim grijanjem i klima uređajima, a sve je provedeno kroz svaku prostoriju čak i u garažu.
Vila djeluje otmjeno jer su na svakom koraku istaknuti kvalitetni materijali. Dolomitom obloženo stubište, porculanske pločice u kupaonicama i visoko kvalitetni podovi zaista daju taj luksuzni osjećaj. Zbog korištenja izuzetno kvalitetnih materijala za izolaciju, grijanje tijekom zime nije nikakav problem već i ekonomski veoma isplativ! Svi uređaji bijele tehnike su marke Bosh. Vila je spojena na gradsku kanalizaciju.
Igralište je s umjetnom travom, multifunkcionalno, opremljeno za nogomet, košarku, odbojku, stolom za stolni tenis, te setom za badminton. Dostupna je i garaža za nekoliko automobila. Bazen je također još jedan segment koji dopridonosi punini ovog prostora, kako ljeti tako i zimi, jer se radi o grijanom bazenu koji po zimi dostigne temperaturu do 27 stupnjeva. Uz terasu, zabavni salon pri izlasku iz kuhinje i sve ostale navedene značajke, zasigurno ćete uživati u ovoj prekrasnoj vili. Vila za ugodno življenje ili turističko iznajmljivanje.
Više informacija kao i razgledavanje nekretnine s agentom moguće je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju koji je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija: 3% + pdv

Kontakt info

Cio Nekretnine
Kontakt osoba
Srđan J.
Mobilni telefon
+ 385 99 555... Prikaži broj
Adresa
Gundulićeva 32
Split, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine