DALMACIJA , KAŠTELA Luksuzna vila s pogledom na more

Kaštela, Kaštel Lukšić, Kaštela, Hrvatska

2.000.000€

4 444 €/m2

Tip

Kuća

Površina

450 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
2.000.000€
Površina
450 m2 (4 444 €/m2)
Površina placa
712
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
01.07.2024
ID
57486

Opis

DALMACIJA , KAŠTELA Luksuzna vila s pogledom na more


Luksuzna vila smještena u Kaštelima pruža luksuzno iskustvo sa savršenim spojem moderne udobnosti i tradicionalnog mediteranskog šarma stambene površine 450 m2 i zemljištem od 712 m2. Sagrađena s elegancijom i funkcionalnošću na umu, ova vila nudi sve što vam je potrebno za opuštanje i zabavu.

Eksterijer vile oduševljava svojim impozantnim dizajnom, s prostranim dvorištem uređenim po najvišim standardima. Pogled na more dodaje poseban šarm, dok se srednjovjekovni dvorac pruža kao kulisa koja obogaćuje vašu svakodnevnicu.

U samom dvorištu, osim prekrasnog bazena koji poziva na osvježenje i uživanje u sunčanju, nalazi se i teretana opremljena najmodernijim spravama za vježbanje.

Za ljubitelje sporta, tu je i igralište koje nudi mogućnost za partije nogometa i košarke. Ovo je izvanredna prilika za druženje i rekreaciju u ugodnom okruženju.

Unutrašnjost vile odiše luksuzom i udobnošću. Prostrane sobe su elegantno uređene, s modernim namještajem i vrhunskim sadržajima. Svaka soba nudi udoban krevet i privatnu kupaonicu, osiguravajući potpunu privatnost i komfor za sve goste.

U prizemlju Vile nalazi se dvosoban stan s kuhinjom, kupatilom i velikim dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na bazen te teretana sa kupatilom. Na prvom katu Vile nalazi se veliki dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilom, nadgrađenom i otvorenom terasom te 4 sobe s kupatilima. Na drugom katu se nalaze tr

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine