Kaštela, moderna vila sa lijepom okućnicom blizu mora, prodaja

Kaštel Štafilić, Kaštel Štafilić, Kaštela, Hrvatska

799.000€

2 421 €/m2

Tip

Kuća

Površina

330 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
799.000€
Površina
330 m2 (2 421 €/m2)
Grijanje
Centralno etažno solarno grijanje,Klima uređaj
Ažuriran
02.07.2024
ID
55624

Opis

Posredujemo u prodaji prekrasne vile u Kaštel Štafiliću. Ova novouređena vila na tri etaže, smještena blizu mora, potpuno je opremljena i odmah useljiva. Vila se sastoji od dva identična trosobna stana, svaki s terasama okrenutim prema jugu i istoku, kupaonicama i garderobama. Treća etaža nudi prostrani dvosobni stan s većim dnevnim boravkom i kliznim stjenkama na istočnoj i južnoj strani.
Vila je izgrađena od vrlo kvalitetnih materijala, a oprema i namještaj su od vrhunskih proizvođača. Opremljena je termoelektranom s dizalicom topline, a svaka soba ima klima uređaj marke Mitsubischi. Podno grijanje instalirano je u kupaonicama i dnevnom boravku. Novouređeno kameno stepenište s prozorima dodaje posebnu eleganciju cijelom prostoru.
Iz vile se pruža prekrasan pogled na Kaštelanski zaljev i obližnje otoke. Blizina mora čini ovu nekretninu idealnom investicijom u turisticke svrhe, ali i savršenim mjestom za stalno stanovanje.
Postoji mogućnost ugradnje bazena. Vlasništvo je uredno.
Više informacija kao i razgledavanje nekretnine s agentom moguće je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju koji je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija: 3% + pdv

Kontakt info

Cio Nekretnine
Kontakt osoba
Doris B.
Mobilni telefon
+ 385 99 555... Prikaži broj
Adresa
Gundulićeva 32
Split, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine