Kuća Fažana, 435m2

Fažana, Fažana, Fažana, Hrvatska

2.100.000€

4 827 €/m2

Tip

Kuća

Površina

435 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
2.100.000€
Površina
435 m2 (4 827 €/m2)
Površina placa
1025
Garaža
Da
Ažuriran
20.09.2024
ID
59613

Opis

Istra, Fažana,

Ekskluzivno samo u Diamond ponudi predstavljamo vam ovu posebnu luksuznu Villu.

U zaleđu bajkovite Fažane na blagoj uzvisini sa pogledom na more, svega nekoliko kilometra od mora, smjestilo se luksuzno naselje naselje. Naselje se sastoji od 8 modernih dizajnerskih dragulja savršeno uklopljenih u staro naselje i zeleno okruženje.

Na samom ulazu u naselje smjestila se ova velebna villa. Kao druga villa u naselju ima ulogu da predstavlja naselje i impresionira sve prolaznike. Na prvi dojam jednostavne moderne linije, stoljetna maslina i bazen koji dominira okolišem. Gledano sa strane njezino najljepše pročelje, ono južno otkriva o kakvoj se ljepotici radi. Sama villa prostire se na 3 etaže. Podrumski dio koji je predviđen za sadržaje i zabavu kao što su biljar, stolni tenis, teretana, stolni nogomet te dodatna soba sa kupatilom za mlade ili osoblje kuće. Na prizemlju se nalaze 3 sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom te prostorija sa saunom i tušem sa direktnom komunikacijom prema konobi i dvorištu. Iz svake prostorije se izlazi na bazen te prostranu okućnicu. Na prvome katu smjestio se dnevni boravak, kuhinja sa ostavom, blagovaonica te master soba sa kupaonicom i izlazom na terasu. Iz dnevnoga boravka izlazi se na terasu veličine cca 85m2 koja sa koje se prostire panoramski pogled na more i Brijune.

Okućnica ville pruža svojim gostima mogućnost da se zabave i odmore na velikom grijanom bazenu od 65m2 te ručanje na natkrivenoj t

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine