Fažana, kuća sa unutarnjim bazenom

Fažana, Fažana, Fažana, Hrvatska

1.550.000€

5 438 €/m2

Tip

Kuća

Površina

285 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.550.000€
Površina
285 m2 (5 438 €/m2)
Površina placa
452
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
100m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.10.2024
ID
36377

Opis

Fažana, prodaje se moderna kuću sa bazenom i pogledom na more. Ukupne je površine 285 m2, a prostire se na prizemlje i kat.
U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom i kupaonicom. U prostranom velikom dnevnom boravku se nalazi stol za biljar idealan za druženje. Iz dnevnog boravka se izlazi na prekrasan bazen iznad kojeg je moderna sauna. Prostor u kojem su bazen i sauna je ograđen prozorima koji omogućavaju da zatvoreni bazen postane bazen na otvorenom. Iz tog prostora se izlazi na okućnicu gdje su postavljene ležaljke za sunčanje i uživanje.
Unutarnjim stepenicama se dolazi na kat. Na katu sa nalazi veliki hodnik i četiri spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom. Ovdje se također nalazi prelijepa velika terasa koja okružuje kuću i sa koje se pruža pogled na more.
Grijanje i hlađenje kuće se odvija putem ventil konvektor sustava i ima solarne panele. Interijer kuće je moderno uređen, a zbog velikih prozora sve prostorije imaju puno svjetlosti.
Okućnica je ograđena zidom i uređena zelenim travnjakom te ima automatsku kapiju. Iza kuće se nalazi predivan park sa malim dječjim igralištem.
Kuća se nalazi u mirnoj ulici, okružena je prirodom, a udaljena od mora samo sto metara. Prednost njezine lokacije je blizina poznatih istarskih gradova, Rovinja i Pule koji nude pregršt sadržaja.

Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpi

Kontakt info

Ardor Real Estate Agency D.o.o.
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Korzo 8
Korzo
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine