Fažana - vrhunska villa sa jacuzzijem, krovnom terasom i bazenom!

Fažana, Fažana, Fažana, Hrvatska

2.600.000€

8 666 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

9

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9
Cijena
2.600.000€
Površina
300 m2 (8 666 €/m2)
Grijanje
Podno grijanje
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
30.09.2024
ID
12419

Opis

Fažana - vila modernog dizajna, 300 m2, 6S+3DB, krovna terasa, prekrasan pogled na more, bazen!
 
Prodaje se vila modernog dizajna koja pruža jedinstveni pogled na more,obalu te Brijunska otočja. U neposrednoj blizini Brijuna i samo 10 tak minuta od Pule, najvećeg grada na istarskom poluotoku, ova luksuzna vila smještena je u prvom redu do mora,a opet se nalazi u pristupačnoj i mirnoj ulici.
Nekretnina se nalazi u vrlo poznatom turističkom mjestu, Fažani i zahvaljujući svojoj lokaciji praktički čim izađete iz ove ljepotice već se nalazite na glavnoj šetnici koju krasi poznata fažanska riva - udišući čist morski zrak. Moderna nekretnina kombinira najbolje od arhitekture s najnovijom tehnologijom.Optimalna udobnost, puno prostora, svjetlo i moderan dizajn interijera s otvorenim dnevnim i blagovaonskim prostorima kao i protočni prijelazi u vanjske prostore daju vili savršen ugođaj.Vila je koncipirana na sljedeći način , tako da se u prizemlju nalazi dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom. Iz dnevnog boravka se izlazi direktno na terasu i bazen. Također u prizemlju se nalazi jedna spavaća soba sa kupaonicom.
Na katu se nalaze četiri spavaće sobe veoma komforne od kojih je svaka sa vlastitom kupaonicom i funkcionalno spremište. Sve četiri spavaće sobe su izrađene vrhunskim materijalima koji su naravno ručno rađeni,dvije sobe na katu imaju direktan pogled na prekrasnu obalu i more .
U suterenu se nalazi moderna konoba ,sa kotlovnicom i velikim spremištem.
Pravi raj se tek nalazi na krovnoj terasi sa koje doslovno puca pogled na more i Fažanu koji Vam daje savršeno ljetno ugođaj gdje možete provesti ljetne večeri sa svojim najbližima.
Središte ravnog, lijepog mediteranskog vrta je grijani vanjski bazen s fantastičnom terasom za roštilj. Tu je i jacuzzi kao šećer na kraju. Ako vam bazen i jacuzzi nisu dovoljni možete se spustiti direktno od kuće do plaže na moru koja se nalazi na samo 50 m udaljenosti.
Vila ima izvanredne karakteristike uključujući podno grijanje za sve prostorije , prozore s dvostrukim staklom i balkonska vrata zaštićene elektičnim roletama , a lođe harmo griljama.
Kao izvor toplinske/rashladne energije za grijanje/hlađenje objekta omogućeno je centralno grijanje i klime.
Parkiranje vozila predviđeno je na vlastitoj parceli s četiri parkirališna mjesta.
Svi bitni sadržaji udaljeni su na par minuta hoda.
 
 
 
 
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM: Agent: Nikola B. ǀ Mob: 095 377 5... Prikaži broj ǀ E-mail: nikolabaltic0@gmail.com
 
 
 
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Nikola Baltić
Mobilni telefon
+ 385 95 377 5... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine