ISTRA, FAŽANA - Jedinstvena vila s pogledom od kojeg zastaje dah

Fažana, Fažana, Fažana, Hrvatska

2.600.000€

8 666 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
2.600.000€
Površina
300 m2 (8 666 €/m2)
Površina placa
642
Grijanje
Zajednička kotlovnica
Terasa
Da
Udaljenost od mora
150m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
11554

Opis

ISTRA, FAŽANA - Jedinstvena vila s pogledom od kojeg zastaje dah

Općina Fažana je smještena na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga. Od Pule – najvećeg grada u Istri, gospodarskog i kulturnog središta - udaljena je svega osam kilometara. Nadomak, dakle, pulskim antičkim spomenicima, Fažana i Valbandon – čineći cjelinu Općine – nalaze se na području starorimskih ladanjsko-gospodarskih vila, u krajoliku mediteranskog raslinja. Vinova loza, maslina, smokve i ino voće spuštaju se do same obale, prizivajući znatiželju putnika.

Nekretnina se nalazi u mirnom naselju na samo 150m od mora i centra Fažane i njenih prekrasnih šetnica. Sastoji od tri etaže, podruma, prizemlja i kata, a odlikuje je odlična prostorna organizacija interijera i eksterijera.

U podrumu su nalazi konoba u kojoj je smještena kuhinja, blagovaonski stol i kamin za večernja druženja s prijateljima i obitelji, wc, kotlovnica i još jedna dodatna prostorija koja trenutno služi kao vešeraj te mala ostava. U prizemlju se nalazi jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom, prostrani i prekrasno uređeni dnevni boravak, spojen s moderno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom te gostinjski wc. Iz dnevnog boravka i kuhinje izlazi se na vanjsku terasu kroz pomičnu staklenu stijenu. Čarobna igra svjetlosti u prostoriji nastala je uz pomoć fiksnih i pomičnih staklenih stijena, što osigurava interijeru dovoljno prirod

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine