ISTRA, BALE - Unikatna dizajnerska vila koja spaja istarsku tradiciju s moderni

Bale, Bale, Bale, Hrvatska

1.050.000€

4 565 €/m2

Tip

Kuća

Površina

230 m2

Struktura

3

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
1.050.000€
Površina
230 m2 (4 565 €/m2)
Površina placa
712
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
5000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.07.2024
ID
14524

Opis

Unikatna dizajnerska vila koja spaja istarsku tradiciju i moderan dizajn, nalazi se u maloj turističkoj općini Bale, smještenoj točno na pola puta između poznatih istarskih gradova Pule I Rovinja.
Smještena je u privatnoj ulici koja vodi do svega tri stambena objekta, čime garantira privatnost i mir u mediteranskom okruženju. Udaljena svega 5 km od mora i obale duge 10 km s raznim sadržajem.

Sastoji se od dvije etaže; prizemlja i kata ukupne površine 230 m2, a odlikuje je odlična prostorna organizacija interijera i eksterijera. Cijelu etažu obilježava prostor boravljenja i opuštanja tzv. "Living zone", a koju objedinjuju tri prostorije spojene u jednoj dodirnoj prostornoj točki: dnevni boravak s blagovaonicom te kuhinja. Iz prostora dnevnog boravka ali i kuhinje, otvaranjem aluminijske pomične stijene osnovni životni prostor se nenametljivo nastavlja u prostor natkrivene ljetne kuhinje kao dodatnu zonu za opuštanje i druženje.
Villa se razlikuje od ostalih od ostalih posebnim SPA prostorom sa saunom, odvojenim wc-om i tuš zonom. Nalazi se u prizemnom modulu odvojenom od ostalih prostorija staklenim hodnikom s pogledom na zelenilo okućnice.

Bazen je sa svih strana okružen hedonističkim prostornim segmentima; pa tako s jedne strane se nalazi ljetna kuhinja sa stolom za blagovanje na natkrivenoj terasi idealnoj za zabavu i provod na svježem zraku, dok s druge se nalazi sunčalište s ležaljkama zaštićeno od vanjskih pogleda, čime se osigu

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine