ISTRA, BALE - Moderna obiteljska apartmanska vila

Bale, Bale, Bale, Hrvatska

939.000€

2 761 €/m2

Tip

Kuća

Površina

340 m2

Struktura

9

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9
Cijena
939.000€
Površina
340 m2 (2 761 €/m2)
Površina placa
624
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
6000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.10.2024
ID
48819

Opis

ISTRA, BALE - Nadomak centra naselja Bale smjestila se ova visoko kvalitetna obiteljska apartmanska kuća s 3 ili više stambenih jedinica.

Ponosno predstavljamo ovu kvalitetnu obiteljsku vilu smještenu na atraktivnoj lokaciji nadomak Rovinja i svega nekoliko koraka od centra Bala. Riječ je o apartmanskoj kući koja se sastoji od 3 stambene jedinice koje nude različite mogućnosti budućim vlasnicima. Ova nekretnina je svakako vrijedna vaše pažnje, a sigurni smo kako će vas oduševiti svojom lokacijom, organizacijom prostora i vrhunskim turističkim rezultatima.

OPIS NEKRETNINE;
Kuća se sastoji od ukupno 340m2 NETO iskoristive površine, te se prostire na 3 etaže: prizemlje, 1. kat i 2. kat.

*Prizemlje*
Na ulazu u vilu nalazi se manje predvorje koje povezuje sve etaže kuće unutarnjim zajedničkim stubištem, dalje se kroz privatni prolaz smjestio izdvojeni apartman koji se sastoji od hodnika, a koji povezuje dvije veće izdvojene spavaće sobe od 25m2. Svaka od tih spavaćih soba posjeduje vlastitu kupaonicu i pristup okućnici s bazenom. Ono što je zanimljivo za sve koji traže priliku za turističku investiciju, upravo je to što svaka od ovih izdvojenih spavaćih soba može biti tretirana kao zasebna jedinica za turističku rentu.

Na kraju spomenutog hodnika se nalazi glavni prostor apartmana s modernom kuhinjom, blagovaonom i manjim dnevnim boravkom iz kojega se proteže pristup prema okućnici s bazenom. Tu se nalazi dodatno kupatilo, te doda

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine