Kuća Bale, 175,92m2

Bale, Bale, Bale, Hrvatska

950.000€

5 428 €/m2

Tip

Kuća

Površina

175 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
950.000€
Površina
175 m2 (5 428 €/m2)
Površina placa
503
Ažuriran
04.10.2024
ID
38348

Opis

Istra, Bale, okolica

Prekrasna općina Bale, koja se sve više razvija u turističkom sektoru, te taj razvoj povlači sa sobom i širenje stanovništva koje uživa u blagodatima života na raznim mirnim lokacijama poput manjih naselja u okolici. Na svega par minuta vožnje od centra Bala sa svojom širokom ponudom potrebnih sadržaja za život i uživanje, nalazi se zemljište gdje će se započeti sa gradnjom ove kuće s bazenom te je planirani završetak izgradnje na proljeće 2024.

Prije svega treba napomenuti kako je ovo kuća s potpisom renomiranog arhitekta koji spaja suvremene elemente sa tradicijom i kulturom podneblja u kojoj se nekretnina nalazi, te na taj način dolazi do savršenog bezvremenskog dizajna.

Nekretnina će se nalaziti na rubu naselja, okružena zelenilom, te će se prostirati na dvije etaže, prizemlje i kat sa ukupnom kvadraturom od 176m2.
U prizemlju, kod samog ulaza, nailazimo na ulazno predsoblje gdje se odlazi do prostranog dnevnog dijela otvorenog koncepta sa kuhinjom i blagovaonicom, koji će biti izrazito osvijetljeni tokom cijelog dana zbog velikih staklenih stijena koje zamjenjuju klasične prozore te se na taj način dobiva lijep i otvoren pogled na okućnicu na koju ćete moći direktno izaći iz dnevnog boravka. U prizemlju također nailazimo na wc, vešeraj te prekrasnu wellness zonu sa finskom saunom i popratnim sadržajima. U prizemlju se nalazi i tehnička soba iza kuće u koju se dolazi s vanjske strane.
Na kat nas vo

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine